Loten verkopen

Loten verkopen

 • Hoe verkoop ik loten via het verkoopboekje?

  Met het verkoopboekje ga je langs deuren bij familie, vrienden en buren. Je vraagt de koper om loten te kopen van jouw vereniging. Leg aan de koper uit waarom hij/zij juist van jouw vereniging loten moet kopen (waar sparen jullie voor?). De koper kan loten kopen door het machtigingsformulier in je boekje met pen in te vullen. Nog makkelijker, de koper kan ook gebruik maken van de QR code op of in het boekje. Ze scannen de QR code met de camera van de telefoon en nu kunnen ze hun gegevens online invullen. Zijn er machtigingen ingevuld in het boekje, dan lever je je boekje voor 24 november in bij je clubcoördinator. Heeft de koper het formulier via zijn telefoon ingevuld? Dan hoef je niks meer te doen.

 • Kan ik zien hoeveel loten ik al heb verkocht?

  Wanneer je een persoonlijke verkooppagina hebt, kun je hier zien hoeveel loten je al hebt verkocht. Je ontvangt van je clubcoördinator een link of QR code met daarbij een inlogcode. Nadat je bent ingelogd, zie je hoeveel loten je hebt verkocht en wat de tussenstanden zijn van je vereniging en/of team. Wil je hier meer over weten, ga dan naar: clubactie.nl/lotenmeter

  Heb je geen eigen verkooppagina, dan kun je op de achterkant van het verkoopboekje zelf bijhouden hoeveel loten je al hebt verkocht of vraag je clubcoördinator naar de tussenstanden.

 • Wat is een QR code?

  QR-code

  Een QR-code is een vierkant dat bestaat uit zwarte en witte blokjes. De QR-code is gekoppeld aan een verkooppagina van de Grote Clubactie. De QR-code wordt met de camera van een smartphone of tablet gefotografeerd en dan komt de verkooppagina tevoorschijn. Zo kun je dus makkelijk loten verkopen en vullen kopers online het machtigingsformulier in.

 • Mijn boekje is vol, en nu?

  Als je boekje vol is, dan lever je het boekje in bij de clubcoördinator. Je kunt dan een nieuw boekje vragen om nog meer loten te verkopen. Is je boekje niet helemaal vol, maar is er geen tijd meer om loten te verkopen, dan lever je ook op tijd het boekje in zodat de loten kopers op tijd hun lotnummer ontvangen.

 • Ik heb een (online) lot verkocht, waar staat het lotnummer vermeld?

  Indien je een (online) lot hebt verkocht, dan ontvangt de koper van het lot zijn lotnummer per mail én staat zijn lotnummer ook op haar/zijn bankafschrift bij de betaling. Alleen op contante loten staat al een lotnummer vermeld.

Winacties

Winacties

 • Kan ik zelf ook wat winnen als ik loten verkoop?

  Ja, dat kan. Er worden elk jaar leuke winacties georganiseerd voor alle lotenverkopers. Er zijn veel mooie prijzen te winnen. Ga naar de winacties voor lotenverkopers voor de acties van dit jaar.

  Misschien organiseert jouw vereniging zelf ook een verkoopwedstrijd waarmee je iets kunt winnen. Dit kun je navragen bij de clubcoördinator.

 • Hoe meld ik me aan voor de Kids-verkoopwedstrijd?

  Via de website van de Grote Clubactie kun je je aanmelden voor de Kids-verkoopwedstrijd.
  Ga naar het aanmeldformulier.

 • Ik heb meer dan 20 loten verkocht, wanneer krijg ik toegang tot de 20-loten-actie?

  Om toegang te krijgen tot de 20-loten-actie, dien je een oorkonde te ontvangen van je clubcoördinator. Je ontvangt daarbij ook een pincode die je toegang geeft tot vele leuke aanbiedingen en acties. Bekijk de 20-loten-acties.

Mijn persoonlijke verkooppagina

Mijn persoonlijke verkooppagina

 • Hoe krijg ik toegang tot mijn eigen verkooppagina?

  Je krijgt van je clubcoördinator een link en/of QR code met daarbij een inlogcode. Hiermee kun je inloggen op jouw eigen verkooppagina. Heb je deze link niet ontvangen, vraag er naar bij je club coördinator. Op deze pagina leggen we je stap voor stap uit hoe het werkt: clubactie.nl/lotenmeter

 • Wat kan ik hier allemaal beleven?

  Je kunt op je verkooppagina zien hoeveel loten jij al hebt verkocht. Ook zie je er tussenstanden van de lotenverkoop van jullie vereniging. Verdien badges, hoe meer loten je verkoopt, hoe meer badges jij verdient. Je meld je hier makkelijk aan voor winacties en ziet tips & tricks voorbij komen. Ook kan vanaf hier heel makkelijk je verkooppagina delen via whatsapp of social media. Zo verkoop je ook loten aan mensen die wat verder weg wonen.

 • Ik ben mijn inlogcode voor mijn pagina kwijt

  Als je de inlogcode kwijt bent van jouw pagina, dan kun je deze opvragen bij de clubcoördinator van jouw vereniging.

Hebben de kopers vragen over de actie?