Het Grote Clubfeest

Verenigingen maken ieder jaar kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,- door Superloten te verkopen. Ieder Superlot dat verkocht wordt geeft een extra winkans. [Bekijk de actievoorwaarden]

grote actie clubfeest

Wat is een Superlot?
Het Superlot is een verkoopmethode, één Superlot staat gelijk aan de aankoop van 50 reguliere Grote Clubactie loten (prijs per lot is € 3,-).

De prijs van een Superlot is hier dan ook gelijk aan en kost dus € 150,-. 80% hiervan gaat naar de vereniging. Superloten kunnen worden verkocht aan zowel particulieren als bedrijven.

Verkoopwedstrijden

Elk jaar gaan er zo’n 300.000 (jeugd)leden aan de slag om loten te verkopen voor hun vereniging. Ook dit jaar zijn er weer gave prijzen te winnen voor iedereen die loten verkoopt. 

In 2019 ging Femke, spelend bij Korfbalvereniging Revival uit Terschuur, er met de hoofdprijs vandoor.

Loten verkoopwedstrijd

Verkoopprijzen
Leden verkopen meer loten als ze er iets mee kunnen winnen. Dit horen we regelmatig als we een vereniging bezoeken.

Wil jij jullie leden nog meer motivatie geven voor het verkopen van lootjes?

Zet dan een leuke winactie op binnen de club of bekijk dan de winacties van de Grote Clubactie. Laat ze weten welke prijzen ze in de wacht kunnen slepen terwijl ze geld ophalen voor hun club!

20-loten-actie

Leden die 20 loten of meer loten verkopen, ontvangen een 20-loten-waardebon. Met deze waardebon krijgen ze flinke korting op leuke dagjes uit, nieuwe sportkleding en nog veel meer. [Bekijk de actievoorwaarden]

20 loten actie

De waardebon
Hebben jullie leden 20 loten of meer verkocht dan mag je zelf de waardebon uitreiken aan de verkoper. De 20-loten-waardebon kun je dan digitaal verspreiden of uitprinten en uitdelen tijdens of na de Grote Clubactie op de vereniging.

Elk jaar krijgt de vereniging begin oktober toegang tot de waardebon, hierover ontvangen jullie na de start van de actie een e-mail.