Gouden Jubileumloterij

Schrijf je in en maak 4x kans op € 1.000,- voor je club!

Zaterdag 24 september start de 50e editie van de Grote Clubactie! Dit is voor ons de reden om extra uit te pakken voor verenigingen want wie jarig is trakteert! Daarom organiseren wij in ons jubileumjaar 4 speciale trekkingen voor verenigingen.

Schrijf je nu in voor de 50e editie van de Grote Clubactie en doe automatisch mee! En hoe eerder jouw vereniging is ingeschreven, hoe vaker je kans maakt op € 1.000 voor jouw club!

Steun jouw vereniging

Er vinden nog  3 trekkingen plaats op: 3 mei, 7 juli, 15 september en 10 november

Grote Clubactie Medaille

Beloon jullie topverkopers

Verkopen jouw leden 25 loten of meer, dan ontvangen zij een gratis unieke Grote Clubactie Medaille. Zo zet je jullie topverkopers in het zonnetje. 

Grote Clubactie medaille

Laat meer zien...

Met deze medailles kun je de topverkopers van jouw vereniging belonen. Je hoeft hier niets voor te doen, de medailles worden automatisch na afloop van de actie naar jullie vereniging verstuurd. Het aantal medailles dat jouw vereniging ontvangt is gebaseerd op het aantal verkopers met 25 of meer verkochte loten. Deze worden
geregistreerd in jullie Mijn Grote Clubactie-account, de online omgeving waar je de actie beheert.

Verkoopwedstrijden

Voor jullie leden

Elk jaar gaan er zo’n 300.000 (jeugd)leden aan de slag om loten te verkopen voor hun vereniging. Ook dit jaar zijn er weer gave prijzen te winnen voor verkopers. 

Verkoopprijzen

Laat meer zien...

Leden verkopen meer loten als ze er iets mee kunnen winnen. Dit horen we regelmatig als we een vereniging bezoeken.

Wil jij jullie leden nog meer motivatie geven voor het verkopen van lootjes?

Zet dan een leuke winactie op binnen de club of bekijk dan de winacties van de Grote Clubactie. Laat ze weten welke prijzen ze in de wacht kunnen slepen terwijl ze geld ophalen voor hun club!

€ 5.000 voor de clubkas

Voor jullie vereniging

Verenigingen maken ieder jaar kans op € 5.000,- voor de clubkas door Superloten te verkopen. Ieder Superlot dat verkocht wordt geeft een extra winkans.

Wat is een Superlot?

Laat meer zien...

Het Superlot is een verkoopmethode, één Superlot staat gelijk aan de aankoop van 50 reguliere Grote Clubactie loten (prijs per lot is € 3,-).

De prijs van een Superlot is hier dan ook gelijk aan en kost dus € 150,-. 80% hiervan gaat naar de vereniging. Superloten kunnen worden verkocht aan zowel particulieren als bedrijven.