Het Grote Clubfeest

Verenigingen maken ieder jaar kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,- door Superloten te verkopen. Ieder Superlot dat verkocht wordt geeft extra kans op het winnen van deze prijs. In 2019 ging Basketballvereniging Springfield met de prijs er vandoor.

grote actie clubfeest

Wat is een Superlot?
Het Superlot is een verkoopmethode, één Superlot staat gelijk aan de aankoop van 50 reguliere Grote Clubactie loten (prijs per lot is € 3,-). De prijs van een Superlot is hier dan ook gelijk aan en kost dus € 150,-. 80% hiervan gaat naar de vereniging. Superloten kunnen worden verkocht aan zowel particulieren als bedrijven.

Verkoopwedstrijden

Elk jaar gaan er bijna 260.000 (jeugd-)leden aan de slag om loten te verkopen voor hun vereniging. Ook dit jaar zijn er weer gave prijzen te winnen voor iedereen die loten verkoopt. In 2019 ging Femke, spelend bij Korfbalvereniging Revival uit Terschuur, er met de hoofdprijs vandoor.

Loten verkoopwedstrijd

Verkoopprijzen 2020
Leden verkopen meer loten als er ze iets mee kunnen winnen. Dit horen we regelmatig als we een vereniging bezoeken. Wil jij jullie leden nog meer motivatie geven voor het verkopen van lootjes? Bekijk de win-acties van 2020 en laat ze weten welke prijzen ze in de wacht kunnen slepen terwijl ze geld ophalen voor hun club!

20-loten-actie

Leden die 20 loten of meer loten verkopen, ontvangen een 20-loten-waardebon. Met deze waardebon krijgen ze flinke korting op leuke dagjes uit, nieuwe sportkleding en nog veel meer. Hebben jullie leden 20 loten of meer verkocht dan mag je zelf de waardebon uitreiken aan de verkoper.

20 loten actie

De waardebon
Elk jaar krijgt de vereniging begin oktober toegang tot de waardebon, hierover ontvangen jullie na de start van de actie een e-mail op het bij ons bekende e-mailadres.
De 20-loten-waardebon kun je dan digitaal verspreiden of uitprinten en uitdelen tijdens of na de Grote clubactie op de vereniging.

Het Grote Clubfeest

grote actie clubfeest

Gefeliciteerd Basketballvereniging Springfield!

Het was Basketballvereniging Springfield uit Berlicum die in 2019 het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,- won. De basketbalvereniging haalde tijdens de Grote Clubactie 2019 een bedrag van € 1.744,80 op en verkocht in totaal 6 Superloten.

Verdubbel jullie opbrengst!

voetbalvereniging Goes

En de winnaar is … V.V. GOES jeugd!

Verenigingen die zich voor 10 februari inschreven voor de Grote Clubactie 2020, maakten automatisch kans op een verdubbeling van hun opbrengst van 2019!

Vier het succes

vierhetsucces winnaars

Door een originele foto met de cheque en clubleden te delen op social media, maakte jouw vereniging kans op € 500,-. foto’s weten te kiezen.

Wij mogen onderstaande 5 clubs feliciteren met € 500,- voor de club!
Turnvereniging Virto Breukelen / HZV Lutra / Badmintonclub De Zeemeeuwen / RSV Sperwers / Jeugdvereniging De Rana’s

Teamprijzen

team prijs

Gefeliciteerd winnaars!

Wij hebben 3 teams heel blij mogen maken. Wij verrasten Flynn van Yu-Ai Judoclub uit Almere en zijn team met de teamprijs van Masita t.w.v. € 2.000,-. Imke van Gymnastiekvereniging ILO uit Lienden won een eigen bioscoopzaal met haar hele team. De laatste teamprijs, een dag Bobbejaanland met het hele team, ging naar Boyd van T.A. Nimjae uit Krimpen aan de IJssel.

Kids-verkoopwedstrijd

Loten verkoopwedstrijd

Twee hoofdprijswinnaars!

In 2019 hadden we 2 hoofdprijswinnaars van de Kids-verkoopwedstrijd. Femke van Korfbalvereniging Revival verkocht de meeste loten inclusief Superloten.

Kids-verkoopwedstrijd

Verkoop loten voor je vereniging en win!

Twee hoofdprijswinnaars!

Tijs van sv Poortugaal verkocht de meeste loten in de categorie loten van € 3,-. Maar er vielen nog veel meer prijzen te winnen, zoals een fiets, indoor skydiven, entreekaartjes voor Bobbejaanland en nog veel meer.

Clinics

Win gave prijzen door loten te verkopen!

8 sportclinics

Lotenverkopers die samen met een teamgenoot of vriend(in) 50 loten of meer verkochten in 2019, konden zich opgeven voor een van de 8 unieke sportclinics.

20-loten-actie

bobbejaanland

Acties op de waardebon

De aanbiedingen van de 20-loten-waardebon 2019 waren te verzilveren bij:

  • Bobbejaanland
  • Snowworld
  • Optisport
  • Krazy Kangaroo
  • Masita Sportswear