Winacties voor verenigingen

Niet alleen de lotenverkopers maken kans op gave prijzen. Ook voor verenigingen organiseren we regelmatig leuke winacties. Bekijk hieronder een aantal van deze acties van afgelopen jaar.

Grote Clubactie Medaille

Beloon jullie topverkopers

Verkopen jouw leden 25 loten of meer, dan ontvangen zij een gratis unieke Grote Clubactie Medaille. Zo zet je jullie topverkopers in het zonnetje. 

Grote Clubactie medaille

Laat meer zien...

Met deze medailles kun je de topverkopers van jouw vereniging belonen. Je hoeft hier niets voor te doen, de medailles worden automatisch na afloop van de actie naar jullie vereniging verstuurd. Het aantal medailles dat jouw vereniging ontvangt is gebaseerd op het aantal verkopers met 25 of meer verkochte loten. Deze worden
geregistreerd in jullie Mijn Grote Clubactie-account, de online omgeving waar je de actie beheert.

Verkoopwedstrijden

Voor jullie leden

Elk jaar gaan er zo’n 300.000 (jeugd)leden aan de slag om loten te verkopen voor hun vereniging. Ook dit jaar zijn er weer gave prijzen te winnen voor verkopers. 

Verkoopprijzen

Laat meer zien...

Leden verkopen meer loten als ze er iets mee kunnen winnen. Dit horen we regelmatig als we een vereniging bezoeken.

Wil jij jullie leden nog meer motivatie geven voor het verkopen van lootjes?

Zet dan een leuke winactie op binnen de club of bekijk dan de winacties van de Grote Clubactie. Laat ze weten welke prijzen ze in de wacht kunnen slepen terwijl ze geld ophalen voor hun club!

€ 5.000 voor de clubkas

Voor jullie vereniging

Maak kans op € 5.000,- of de Masita Teamprijs ter waarde van € 2.000,- door Superloten te verkopen. Ieder Superlot dat verkocht wordt geeft een extra winkans.

Wat is een Superlot?

Laat meer zien...

Het Superlot is een verkoopmethode, één Superlot staat gelijk aan de aankoop van 50 reguliere Grote Clubactie loten (prijs per lot is € 3,-).

De prijs van een Superlot is hier dan ook gelijk aan en kost dus € 150,-. 80% hiervan gaat naar de vereniging. Superloten kunnen worden verkocht aan zowel particulieren als bedrijven. Bekijk hier de actievoorwaarden voor de Superlottrekking