5 tips voor een perfecte start

Bereid je actie voor in jullie ‘Mijn Grote Clubactie’ omgeving

Aanstaande zaterdag is het zover! De Grote Clubactie 2021 gaat van start. De leden van meer dan 5.000 verenigingen gaan aan de slag met het verkopen van loten. Is jouw vereniging er ook klaar voor?

Handige tips en tricks

1. Plak de QR-code stickers op de verkoopboekjes
Gaan jullie dit jaar aan de slag met verkoopboekjes? Maak dan gebruik van de persoonlijke QR-code stickers. Dit bespaard jullie achteraf niet alleen een hoop invoerwerk maar leden hebben dan ook toegang tot hun persoonlijke verkooppagina.

2. Mail jullie leden hun persoonlijke verkooplink
Als jullie je deelnemende leden hebben geüpload in de Mijn Grote Clubactie omgeving, krijgt elk lid automatisch een persoonlijke verkooplink. Deze persoonlijke link is eenvoudig naar al je leden te mailen via ons mailsysteem. Log in en plan de mail in via ‘Online verkoop’.

3. Laat weten dat jullie mee doen
Deel de verkooppagina van de vereniging op jullie social media kanalen en website zodat lotenkopers online een lot kunnen kopen van jullie vereniging. Verstuur deze link ook mee in nieuwsbrieven naar jullie (oud)leden, zodat zij deze link weer kunnen verspreiden via o.a. WhatsApp.

4. Zet winacties op
Jullie kunnen gebruiken maken van de winacties van de Grote Clubactie om de leden te motiveren. Maar interne verkoopwedstrijdjes werken ook heel motiverend! Wie of welk team verkoopt de meeste loten? Beloon ze met leuke prijzen.

5. Communiceer jullie doel
Wanneer je leden loten gaan verkopen, werkt het motiverend als ze weten wat het doel is voor dit jaar. Ook kunnen ze aan de deur vertellen waarom ze loten verkopen voor hun vereniging. Print ook de lotenmeter uit en hang deze op een herkenbare plek op jullie accomodatie. Zo blijven de leden op de hoogte van de tussenstand.

Lees via onderstaande button nog meer tips en tricks.

Steun jouw vereniging
Steun jouw vereniging