Alles voor een succesvolle actie

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het vernieuwen van de verkoopmethodes zodat leden op een verantwoorde manier loten kunnen verkopen vanaf zaterdag 19 september. Om verenigingen te helpen bij hun actie hebben we ook dit jaar gratis tools en downloads klaar staan in onze Toolbox.

De Grote Clubactie heeft verschillende tools en downloads ontwikkeld die verenigingen kunnen helpen bij het opzetten van een succesvolle actie. Zo zijn er handige hulpmiddelen bij het organiseren van de actie zoals de ‘Mijn Grote Clubactie’ handleiding, het Stappenplan, maar ook de factsheet ‘verantwoord loten verkopen’ waarin alles staat over coronaproof loten verkopen.

Ook kunnen verenigingen tools downloaden voor tijdens de actie, zoals voorbeeldteksten voor social media en e-mails. Ondersteun deze teksten met leuke (bewegende) banners! Daarnaast zijn er niet-thuiskaartjes beschikbaar om te gebruiken en de poster om op te hangen.

Kan jouw vereniging niet wachten om aan de slag te gaan? Neem dan alvast een kijkje in ‘Mijn Grote Clubactie’ en gebruik de tools voor een succesvolle actie! Of schrijf je vereniging nu in via de onderstaande button!

Meer geld voor je vereniging