Jasper wint Kids-verkoopwedstrijd 2020

Hij verkocht 1.409 loten voor zijn club

Het was Jasper, spelend bij badmintonclub De Zeemeeuwen uit ‘s-Gravenzande, die de Nintendo Switch in ontvangst mocht nemen. Door maar liefst 1.409 loten te verkopen voor zijn club is hij dit jaar de beste lotenverkoper van Nederland. Hij verkocht o.a. in de straat en aan familie. Super knap gedaan Jasper!

De beste lotenverkoper!

Door mee te doen aan de Kids-verkoopwedstrijd, maakten lotenverkopers kans op één van de 165 prijzen. De hoofdprijs voor de beste lotenverkoper was een Nintendo Switch! Wij gingen gisteren naar ‘s-Gravenzande om deze te gekke prijs aan Jasper uit te reiken.

BC De Zeemeeuwen

Badmintonclub De Zeemeeuwen uit ‘s-Gravenzande heeft in totaal ruim € 5.700,- opgehaald. Een knappe prestatie! De leden verkochten de loten via het verkoopboekje voorzien van een persoonlijke QR-code en ook door de verkooplink te delen op Facebook. Van het opgehaalde bedrag gaat 80% naar club. De opbrengst wordt besteed aan leuke activiteiten, nieuwe materialen en, als het weer mag, aan een feest om het 45 jarig bestaan van de club te vieren.