Bezorger gemist?
Heb je de bezorger gemist? Dan vind je een kaart in de brievenbus met daarop een unieke code.

Het is van groot belang dat je zelf actie onderneemt als je wilt dat DHL opnieuw langskomt! Doe je niets, dan gaat het pakket namelijk automatisch naar een DHL ServicePoint.

Wil je een ander moment of locatie kiezen? Gebruik de bezorgcode op de kaart en je postcode om een andere bezorgoptie te kiezen. De verschillende mogelijkheden vind je hieronder. Let op: dit kun je opgeven tot 23.59 uur op de dag dat DHL bij je langs is geweest.

  1. Het pakket afhalen bij een DHL ServicePoint. Wil je jouw pakket afhalen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor aflevering bij een DHL ServicePoint. Je hebt de keuze uit vijf DHL ServicePoints in de buurt. Wanneer het pakket daar is aangekomen, ontvang je een e-mail dat het pakket opgehaald kan worden. Het pakket blijft daar 7 dagen liggen, voordat het retour gaat naar de Grote Clubactie.
  2. Het pakket rondom je huis neerzetten. Niet thuis en tóch het pakket ontvangen? Dat kan. Wijs een veilige plek rondom je huis aan waar de bezorger je bestelling mag neerzetten. In de schuur bijvoorbeeld, of onder een afdakje.
  3. Het pakket bij de buren bezorgen. Als je weet dat je niet thuis bent, maar één van de buren wel, kies dan voor deze optie. De bezorger levert het pakket dan af bij jouw buren.
  4. Het pakket op een ander moment leveren. Kies deze optie wanneer je het pakket op een andere dag of tijd wilt laten bezorgen. Dit kan op werkdagen (ook in de avond) of op zaterdag overdag.
Header Schatkist