D-Ent Dancestudio 1e winnaar Gouden Jubileum Loterij

Lees snel verder!

Op 3 mei vond de eerste van vier trekkingen plaats van de Gouden Jubileum Loterij. Om dit feestelijke jaar samen met het Nederlandse verenigingsleven te vieren, hebben wij deze extra winactie opgezet. Alle clubs die zich al hebben ingeschreven voor de 50e editie van de Grote Clubactie spelen hier automatisch aan mee en zo maken dit jaar kans op € 1.000,- extra voor de club!

Kleedkamers in een nieuw jasje

De eerste winnaar is D-Ent Dancestudio uit Den Haag. We hebben de dansschool een bezoekje gebracht en mochten een mooie cheque uitreiken. De blije winnaars weten al direct waar ze het geld aan gaan besteden. De inkomsten van de afgelopen én komende Grote Clubactie gaan samen met deze extra prijs gebruikt worden om de kleedkamers helemaal op te knappen en in een nieuw jasje te steken.

Heb je gezien hoe de winnaar al eerder bekend werd gemaakt?

Dit werd op ons Facebook en Instagramkanaal al getoond, wij zijn op bezoek geweest bij Klimcentrum Neoliet en daar moest nog wel even gewerkt worden…. Bekijk de video.

Wil jouw vereniging ook kans maken op dit mooie extra geldbedrag en zijn jullie nog niet ingeschreven? Schrijf je dan nu in! De eerstvolgende trekking is op 7 juli.