De actie voor honk- en softbalclubs

Deed jouw honk- en softbalvereniging vorig jaar mee aan de Grote Clubactie? Van 55 deelnemende verenigingen gingen er in totaal 2.900 lotenverkopers aan de slag voor hun club! De inzet worp zijn vruchten af, want er werd bij elkaar opgeteld bijna € 60.000,- opgehaald door de deelnemende honk- en softbalverenigingen. Met de opbrengst kunnen de clubs hun vooraf gestelde doelen verwezenlijken. De inzet van de leden was goud waard!

BSV Kickers
Een van de 55 deelnemende verenigingen in 2019 was honk- en softbalvereniging BSV Kickers uit Waalwijk. Een goede lotenverkoop is erg belangrijk voor een kleinere vereniging als BSV Kickers en de leden begrepen de noodzaak van de actie dan ook heel goed. Iedereen hielp mee, de jongste jeugd vloog langs de deuren en de ouderen zetten de digitale snelweg in. Met een opbrengst van ruim € 2.000,- kan de vereniging doelen realiseren, die anders buiten bereik zouden zijn.

Nieuwsgierig hoe BSV Kickers de actie inzette en welke doelen zij hebben verwezenlijkt? Lees hieronder hun succesverhaal.

De Grote Clubactie 2019 voor honk- en softbalverenigingen