Grote Clubactie helpt verenigingen Clubactie Coördinatoren vinden

Meedoen aan de Grote Clubactie om zo wat extra inkomsten voor de clubkas binnen te halen, dat wil bijna iedere vereniging wel. En wat heb je hier als vereniging voor nodig? Iemand die de kar trekt op jouw club en de actie voor jullie vereniging organiseert. Veel verenigingen kampen echter met een vrijwilligerstekort. Daarom helpen wij je dit jaar iemand te vinden!

Het is makkelijker dan je denkt

We vroegen onze ambassadeurs Jochem en Stan jullie hierbij te helpen. Zij schetsen op ludieke wijze een aantal herkenbare situaties wanneer je de Grote Clubactie organiseert. Ze laten zien hoe makkelijk en leuk het is om de actie in goede banen te leiden.

Kant-en-klaar promotiepakket

Hoe vind je leden of vrijwilligers die een handje willen helpen? Met deze vraag in het achterhoofd werd het promotiepakket in het leven geroepen. Dit pakket zit boordevol tips en tools om makkelijker een Clubactie Coördinator te vinden. Van promotievideo en poster tot nieuwsbericht voor op de website of het clubprikbord. Bestuurders kunnen het pakket gebruiken om leden en/of ouders enthousiast te maken voor de Grote Clubactie.

Nieuwsgierig naar het promotiepakket of wil je graag hulp met het vinden van een Clubactie Coördinator?