De Grote Clubactie Medaille

Verkoop 25 loten en deze is voor jou!

Draag jij binnenkort de Grote Clubactie Medaille? Verkoop 25 loten en ontvang aan het einde van de actie, de medaille via je vereniging. Trek je clubtenue aan en zet je mooiste glimlach op, want vanaf 24 september verkopen we weer voor de club! Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes gezellig op pad. Verkoop met je verkoopboekje handig loten langs de deuren in jouw dorp of stad. Dit gaat lekker simpel met de QR-code op de voorkant van het boekje én via WhatsApp.

Dit is hoe het werkt

Het is heel makkelijk. Tijdens de actie verkoop je loten aan jouw vrienden, familie en/of buren. Kopers scannen jouw persoonlijke QR-code en kopen direct één of meerdere loten. Willen ze het liever niet digitaal? Geen probleem. Dan vullen ze hun gegevens met pen in op jouw verkoopboekje. Verkoop en verdien vette badges. Spaar ze allemaal!

Achterop het verkoopboekje hou je bij hoeveel loten je al hebt verkocht. Wanneer je inlogt op je eigen verkooppagina zie je ook hoeveel loten jij hebt verkocht. Wanneer de actie is afgelopen, sturen wij de medailles naar je vereniging op. Iedereen op jouw club, die 25 of meer loten heeft verkocht, ontvangt een exemplaar. Draag ‘m met trots en zoek een mooi plekje in huis om de medaille te bewaren als aandenken.

Medaille grote clubactie
Grote Clubactie Medaille png

Tijdens de 50e editie van de Grote Clubactie hebben we dus 3 toffe acties voor jou als lotenverkoper. De Grote Clubactie Medaille, de Kids-verkoopwedstrijd en onze social actie ‘hoe verkoop jij loten’.

*Dit jaar is er geen 20-loten actie.