Een goede voorbereiding is het halve werk

Gebruik de checklist uit het stappenplan!

Voor het beste resultaat organiseer je de Grote Clubactie samen. Het is belangrijk dat je van tevoren een duidelijk doel bepaaolt, want dit levert meer geld op. De Grote Clubactie biedt verschillende verkoopmethodes, dus zet er gerust meerdere in! Wist je dat verenigingen die verkoopmethodes combineren, gemiddeld 20% meer ophalen? 

Snelstart

In het vernieuwde stappenplan wordt uitgelegd hoe jullie vereniging een succesvolle Grote Clubactie kan organiseren. Wil jij in 1 overzicht zien welke stappen er zijn? Dit jaar bevat het stappenplan een nieuwe snelstartgids en een handige checklist!

Met de nieuwe snelstartgids zie je als clubdoördinator in één overzicht welke stappen je kan doorlopen om jullie Clubactie succesvol te laten verlopen. Van de voorbereidingen tot het motiveren van jullie lotenverkopers en van de start tot het vieren van jullie succes.

Checklist

Met de handige checklist zie je eenvoudig en snel welke stappen je al hebt doorlopen en welke je nog moet uitvoeren. Ze blijf je up to date van de voortgang van jullie Clubactie. Tip: print de checklist uit en hang deze in bijvoorbeeld de bestuurskamer zodat ook andere vrijwilligers de voortgang kunnen volgen.

Steun jouw vereniging