Extra inkomsten voor jouw vereniging?

Doe net als ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie

Afgelopen jaar hebben ruim 5.000 verenigingen samen een recordopbrengst van 9,5 miljoen euro opgehaald met de Grote Clubactie. Er gingen maar liefst 300.000 leden aan de slag om hun vereniging te helpen met het verkopen van lootjes.

De Grote Clubactie is er voor iedereen

Groot, klein, cultuur of sport, elke vereniging kan geld ophalen met de Grote Clubactie! Iedereen binnen een vereniging kan loten verkopen, zowel jeugdleden als volwassen leden. Voor elke leeftijd en samenstelling zijn er namelijk geschikte verkoopmethodes.

In 2020 hebben er 98 verschillende soorten verenigingen deelgenomen aan de Grote Clubactie. Van alle deelnemende verenigingen waren 85,2% sportverenigingen en 14,8% cultuur- en hobbyverenigingen. Voetbalclubs, tafeltennisverenigingen, muziekgroepen,  carnavalsverenigingen, schaakclubs ect. iedereen kan hun clubkas spekken met behulp van de Grote Clubactie.

Deelnemen aan de actie van dit jaar?

Is dit de 1e keer dat jouw vereniging deel gaat nemen aan de actie, schrijf je en wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Heeft jouw vereniging in 2020 al  meegedaan met de Grote Clubactie? Schrijf je dan vóór 1 februari in en maak kans op een verdubbeling van jullie opbrengst uit 2020.

Extra inkomsten voor jouw vereniging