Ga jij dit jaar ook weer loten verkopen?

Op 24 september start de Grote Clubactie

Dit jaar vindt er een speciale editie van de Grote Clubactie plaats. We bestaan namelijk al 50 jaar! In 1972 ontstond deze actie in Tilburg en ook toen gingen leden van sportverenigingen langs de deuren om loten te verkopen voor hun club. Misschien hebben jouw ouders en opa of oma vroeger ook wel meegedaan?

De start

De actie begint op zaterdag 24 september en vanaf dat moment zullen lotenverkopers door het hele land zich gaan inzetten voor hun club. Met het verkopen van lootjes, verzamel je geld in voor jouw vereniging. Met dit geld kunnen er veel extra’s worden georganiseerd. Een leuke activiteit op de club, nieuwe materialen of misschien wordt het clubhuis of de kleedkamer opgeknapt.

Steun jouw vereniging

Tegenwoordig kun je op veel verschillende manieren loten verkopen

Het leukste is misschien wel om met het verkoopboekje jouw buurt in te gaan. Je belt aan bij buren en familie en zij kunnen heel handig een lot kopen door de QR-code op je boekje te scannen. Zij ontvangen dan een mailtje met hun lotnummer en jouw persoonlijke lotenmeter stijgt direct. Natuurlijk kunnen ze ook nog hun gegevens met pen invullen in het boekje. Dan zet je handmatig een kruisje op je lotenmeter op de achterkant van het boekje.

Wil je alvast meer weten en alle mogelijkheden bekijken? Klik dan hier:

Jouw club coördinator zal je tegen het begin van de actie ook nog alles kunnen uitleggen.