Jochem en Stan zetten zich in voor de Grote Clubactie

Met trots verwelkomen we Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen als ambassadeurs van de Grote Clubactie. Net als ons dragen zij verenigingen een warm hart toe. De komende jaren helpen ze de Grote Clubactie boodschap overbrengen aan lotenverkopers, lotenkopers en verenigingen door heel Nederland.

Langdurige samenwerking

Jochem en Stan zetten zich al jaren met veel plezier in voor de Grote Clubactie. Omdat het zo goed klikt, krijgt de samenwerking meer vorm en inhoud. De komende 3 jaar zal hun betrokkenheid, inzet en enthousiasme bijdragen aan een sterker verenigingsleven in Nederland.

Extra motivatie

Jochem en Stan weten als geen ander mensen te motiveren. Dit zal een extra impuls geven aan lotenverkopers en verenigingsbestuurders. Daarnaast is Jochem van Gelder een échte kindervriend. Je kent hem onder andere van de programma’s Praatjesmakers, Willem Wever en Clubliefde. Stan van Dobbelsteen is bekend van onder meer Het Feestteam. Als gangmaker weet hij als geen ander te enthousiasmeren. De samenwerking helpt ons nieuwe bestuurders en vrijwilligers te bereiken. Daarnaast zullen onze jongste lotenverkopers met nog meer plezier langs de deuren gaan!

Jochem van Gelder, Frank Molkenboer (Directeur Grote Clubactie), Stan van den Dobbelsteen