Geld verdienen voor je club – meld je aan voor een SponsorVisie Meet

SponsorVisie helpt sportorganisaties hun belangrijke rol te behouden en te vergroten. Hiervoor hebben verenigingen extra inkomsten nodig. De Grote Clubactie en SponsorVisie bundelen hun krachten om bij te dragen aan dit gezamenlijke doel. Meld je aan voor een nieuwe SponsorVisie.

Geld verdienen met loterijen en veilingen

Heb jij nog vragen over hoe je met een loterij geld kunt verdienen voor je club? Op dinsdag 7 juni wordt er van 20.00 tot 21.30 uur een SponsorVisie Meet georganiseerd. Het onderwerp van deze digitale meeting is ‘Geld verdienen met loterijen en veilingen’.

“We bespreken de verschillende mogelijkheden om geld op te halen met een loterij. We vertellen wat er komt kijken bij het zelf organiseren van een loterij en zetten de grote loterijen voor clubs op een rij. Van de Supportactie en de Vriendenloterij tot de grootste loterij voor het verenigingsleven: de Grote Clubactie. Frank Molkenboer, directeur van De Grote Clubactie, is zelf ook aanwezig en zal een aantal succesverhalen en tips met jullie delen.

Naast loterijen worden ook veilingen zeer succesvol door verenigingen ingezet om inkomsten te vergaren. Er zijn clubs die hier jaarlijks tienduizenden euro’s mee ophalen. Reden genoeg om dit eens verder te onderzoeken.”

Deelnemen is helemaal gratis en aanmelden kan via dit formulier: