NIEUW – De Grote Clubactie Medaille

Dé beloning voor jullie topverkopers

Iedereen die mee doet met de Grote Clubactie zet zich in voor zijn club en gaat met behulp van onze actie aan de slag om zo extra inkomsten op te halen voor zijn of haar vereniging. Een belangrijk onderdeel van het succes van de actie is de betrokkenheid van jullie leden. Zij zijn degene die straks langs de deuren gaan en hoe eenvoudiger en hoe leuker je het maakt, hoe meer loten er verkocht worden.

Een nieuwe actie om jullie leden te belonen

Dit jaar introduceren we een nieuwe actie. Een actie waar jullie maar één ding voor hoeven te doen… vertel al jullie verkopende leden dat er een Grote Clubactie Medaille op hen wacht. Iedereen die dit jaar 25 of meer loten verkoopt, ontvangt gratis een exemplaar. Zo zet je hen na afloop van de actie in het zonnetje.

Steun jouw vereniging

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Al jullie verkochte loten staan geregistreerd in Mijn Grote Clubactie. Na afloop van de verkoopperiode weten we dus hoeveel leden van jullie vereniging 25 of meer loten hebben verkocht. Het benodigde aantal medailles wordt automatisch na afloop van de actie naar jullie vereniging gestuurd. Je kunt de medailles vervolgens zelf uitdelen op een moment naar keuze. Je hoeft dus niks aan ons door te geven en je ook niet apart aan te melden voor de actie.

Wat kan jij als deelnemende vereniging doen?
Laat straks deze actie en de medaille aan iedereen op de club zien! Wij zorgen uiteraard voor genoeg promotiemateriaal zoals bijvoorbeeld een poster en verschillende social media berichten.

Wij zien het in ieder geval al voor ons. Die Grote Clubactie Medaille om de nek van al die verkopers, hem trots meenemen naar school en natuurlijk krijgt de medaille een mooi plekje in huis of op de slaapkamer…