Nintendo Switch uitgereikt!

Gefeliciteerd Femke!

Door mee te doen aan de Kids-verkoopwedstrijd, maakten lotenverkopers kans op één van de 154 prijzen. De hoofdprijs voor de beste lotenverkoper was een Nintendo Switch! Wij verrasten gisteren de beste Superlotenverkoper.

Gefeliciteerd Femke!
Het was de 12-jarige Femke, spelend bij Korfbalvereniging Revival uit Terschuur, die de Nintendo Switch in ontvangst mocht nemen. Wij gingen gisteren op de trainingsavond langs bij de korfbalvereniging om de prijs aan haar uit te reiken. Femke was super verrast! In 2018 pakte Femke al de 4e prijs in de Kids-verkoopwedstrijd en ze is super blij dat ze nu de hoofdprijs mee naar huis mag nemen. Gefeliciteerd Femke, geniet van je prijs!

707 loten verkocht
Het lukte Femke om tijdens de Grote Clubactie 2019 maar liefst 707 loten te verkopen, waaronder rond de 30 Superloten! Erg knap! Femke stapte hiervoor moedig bij bedrijven binnen en ging veel met haar teamgenootje Manouk op pad, die zelf 4 entreekaarten voor Bobbejaanland won met de Kids-verkoopwedstrijd.

Prijzen voor lotenverkopers

KV Revival
De korfbalvereniging uit Terschuur, bestaande uit zo’n 125 leden, had voor de Grote Clubactie 2019 een bedrag van € 1.500,- begroot. Hier zijn ze niet een beetje, maar flink overheen gegaan: ze haalden een bedrag op van ruim € 6.000,-. Een knappe prestatie! De leden gingen actief op pad en namen ook deel aan onze winacties. Verschillende jeugdleden gaan deelnemen aan de korfbalclinic. Een mooie beloning!

Femke was dus vorig jaar de beste Superlotenverkoper, maar wie verkocht de meeste ‘losse’ loten? Houd onze website en socialmediakanalen in de gaten. Er komt nog een winnaar aan!