Ben jij ondernemer en wil je met je bedrijf ook een club steunen?

Tijdens de Grote Clubactie kunnen verenigingen ook Superloten verkopen. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten ineen, ook hier gaat 80% van de opbrengst (€120,) direct naar de club.

Mini-sponsoring

Deze Superloten worden onder andere door (lokale) bedrijven gekocht. Je kunt het zien als een vorm van mini-sponsoring. We zien dit jaar een mooie stijging in de verkoop hiervan. Fantastisch om te zien dat er zoveel ondernemers ook dit jaar weer het verenigingsleven in Nederland steunen. Vooral dit jaar zien we ook veel berichten hierover op social media. Het is een leuke manier om zowel je bedrijf als ook de vereniging, op een sympathieke manier, onder de aandacht te brengen bij jou in de buurt.


Ben jij ondernemer en wil jij ook een vereniging steunen? Ga dan naar clubactie.nl/superlotkopen en selecteer de vereniging van wie je een Superlot wilt kopen. Of vraag het na op de club bij jou in de buurt.

Steun jouw vereniging

TIP: 50 loten uitdelen aan personeel, relaties of andere zakelijke contacten? Betaal dan € 150,- direct aan de club. Wij zorgen er dan voor dat je 50 fysieke loten ontvangt.