Ontwikkelplan Nevobo mogelijk voor Volleybalvereniging Tweestroom

Een succesvolle nieuwkomer

Lees hieronder hoe Volleybalvereniging Tweestroom in 2018 de Grote Clubactie organiseerde.

Volleybalvereniging Tweestroom in Gendt deed in 2018 voor het eerst mee aan de Grote Clubactie. Hun doel was om onder andere geld op te halen voor het ontwikkelplan van de Nederlandse Volleybal Bond. De opbrengsten uit de Grote Clubactie leverde bijna € 2.500,- op!

Clubdoel ontwikkelplan Nevobo
“De reclame van de Grote Clubactie sprak ons enorm aan en daarop besloten we om vorig jaar voor het eerst loten te gaan verkopen voor onze club. De opbrengst konden we goed gebruiken voor een ambitieus ontwikkelplan van onze Volleybalbond Nevobo”, vertelde Aarntzen. Ruim honderd sporters trokken er op uit met loten. Aarntzen: “Voor het Nevobo-ontwikkelplan was € 1.250, – nodig, maar de teams konden ook nieuwe kleding gebruiken. Daar moesten ze zelf sponsoren voor zien te vinden, maar wij wilden als vereniging daar ook iets aan bijdragen.”

Veel prijswinnaars op loten van Tweestroom
De sportvereniging kon in 2018 spreken van een geslaagde Clubactie. Aarntzen: “We hebben samen € 2.400, – opgehaald! Echt verbazend veel. Maar dat is nog niet alles”, vertelde de voorzitter. “We hebben gehoord dat op de loten, die wij hebben verkocht, maar liefst 7 prijzen zijn gevallen.”

Succesverhaal Volleybalvereniging Tweestroom

Ben je nieuwsgierig wat de Grote Clubactie voor jouw vereniging kan betekenen?