Op bezoek bij ASC Gym & Dance

‘Met de Grote Clubactie kunnen we onze clubkas goed spekken.’

Op bezoek bij ASC Gym & Dance

‘Met de Grote Clubactie kunnen we onze clubkas goed spekken.’

Naar aanleiding van ons 50-jarig bestaan, bezoeken wij dit jaar een aantal clubs die ook een jubileumjaar hebben. Verenigingen die al jaren meedoen, maar ook nieuwkomers die pas net kennis gemaakt hebben met de Grote Clubactie. Tijdens ons bezoek vertellen zij wat de actie voor hun betekent.

Ben goed voorbereid, informeer en motiveer je leden en heb een duidelijk doel.

Enthousiaste leden

De leden van ASC Gym & Dance zijn erg gemotiveerd en doen hun best om zoveel mogelijk loten te verkopen voor hun vereniging. Leden gaan de deuren langs en kloppen aan bij familie en vrienden. De vereniging maakt ook gebruik van een eigen prijzenpakket om de leden nog meer te motiveren.

Combineren van verkoopmethodes

“De jongere leden vinden het nog leuk om langs de deuren te gaan en iets tasbaars, zoals het verkoopboekje in hun handen te hebben”, vertelt clubcoördinator Suzan. De oudere leden verkopen liever loten vanuit hun luie stoel via WhatsApp. Maar volgens Suzan werken beide methodes goed, afhankelijk van de leeftijd van de leden.

60 jaar ASC

Vorig jaar bestond de vereniging uit Dalfsen maar liefst 60 jaar. Vanwege de pandemie werden de jubileum activiteiten verschoven naar 2022. Normaalgesproken is er een gezamenlijke seizoen afsluiting maar dit jaar mocht elke groep een eigen afsluiting kiezen.

Nieuwsgierig naar nog meer verhalen? Bekijk ze hieronder!