Het prijzenpakket van de jubileumeditie is bekend

Steun een club of vereniging uit jouw buurt en maak kans

24 september start de 50e editie van de Grote Clubactie. Meer dan 5.000 verenigingen door heel Nederland doen mee. Door loten te kopen steun je direct een club. Maar daar blijft het niet bij, want jij maakt kans op ontzettend leuke prijzen.

Wat dacht je van de hoofdprijs van €100.000? Of twee jaar zorgeloos rijden in een Skoda Kamiq? Of word je de gelukkige winnaar van een gloednieuwe keuken ter waarde van €10.000? En zo zijn er nog meer toffe prijzen te winnen, ook dit jaar is er een winkans van 1 op 10.

Bekijk hier het prijzenpakket van 2022

Jouw steun is belangrijk

Bijna iedere club of vereniging kan extra geld gebruiken voor bijvoorbeeld nieuwe materialen, een nieuw clubhuis of om hun vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Jij steunt je club door loten te kopen én maakt daarnaast kans op mooie prijzen. Een echte win-winsituatie dus.

Vitale verenigingen zijn belangrijk in een gezonde samenleving. Vaak hebben verenigingen het helaas financieel niet breed en is elke euro welkom. Met de Grote Clubactie halen verenigingen extra opbrengsten op om hun clubdoelen te realiseren.

Verenigingen worden vaak gerund door vrijwilligers en zijn afhankelijk van sponsors. Ze kunnen daarom bijna altijd extra inkomsten gebruiken!