Stappenplan 2020

Een succesvolle Grote Clubactie begint bij een goede organisatie

Doen jullie dit jaar ook mee met de Grote Clubactie? Maak dan gebruik van het Stappenplan! Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe jullie vereniging een succesvolle actie kan organiseren.

Een goede voorbereiding is het halve werk
Je kunt de Grote Clubactie alleen organiseren, maar voor een beter resultaat doe je het samen. Vraag of er volwassen leden of vrijwilligers zijn die je een paar keer willen helpen, op deze manier kun je de werkzaamheden van de actie een beetje verdelen. Daarnaast is het opstellen van een doel heel belangrijk. Hiermee motiveer je jouw leden om nog meer loten te verkopen!

Motiveer jullie verkopers
Om jullie actie tot een succes te leiden zijn gemotiveerde leden nodig. Maar hoe krijg je hen zover om zoveel loten voor jullie vereniging te verkopen? Het opzetten van een eigen verkoopwedstrijd, is verreweg de beste manier om jullie leden te motiveren. Beloon de beste lotenverkopers met bijvoorbeeld een leuke cadeaubon óf een gaaf teamuitje voor het best verkopende team.

Meer geld voor je vereniging

Promoot je actie
Willen jullie in de buurt en online laten weten dat jullie vereniging dit jaar meedoet aan de Grote Clubactie? Promoot dan je actie. Hiervoor kun je gebruik maken van onze gratis downloads zoals; web banners, voorbeeldpersberichten voor in het plaatselijke huis-aan-huiskrantje, narrowcastingvideo’s en nog veel meer.

Alle gratis (online) tools voor een succesvolle actie vind je op de pagina van het clubactiepakket of bij downloads achter de inlog.

Heel veel succes met jullie actie!