Jong Nederland Ospel wint Masita teamprijs

Jeugd- en jongerenorganisatie Jong Nederland Ospel wint de Masita Superlotprijs ter waarde van € 2.000,-. Het Superlot werd door Bjorn verkocht aan familiebedrijf Seerden Bestratingen. Zoals altijd bij de Superlot-uitreiking, mocht Bjorn de prijs zelf overhandigen aan de vereniging.

Bjorn overhandigde de Masita teamprijs samen met Frank Molkenboer (Grote Clubactie, links op de foto) en René Sijben (Masita). Jong Nederland Ospel doet al jaren mee met de Grote Clubactie. Ze wisten dit jubileumjaar met 105 leden maar liefst 1.365 loten (!) te verkopen. Hiermee haalden ze € 3.276 op voor de clubkas.

Naar de showroom van Masita

Jong Nederland organiseert al jaren allerlei activiteiten voor jongeren tussen de 4 en 18 jaar. De locatie in Ospel mag binnenkort naar de showroom van Masita om leuke spelattributen en materialen uit te zoeken ter waarde van € 2.000,-.

Superlot-trekking 2022

Elk jaar vindt er een aparte superlot-trekking plaats onder iedereen die een Superlot kocht. Dit jaar deden maar liefst 6.000 superlotkopers mee. De koper van het lot mag dan namens de Grote Clubactie de Masita Teamprijs overhandigen aan de vereniging waarvan zij het Superlot kochten.

Masita Superlotprijs € 2.000,- uitgereikt in Ospel