SV Mulier wint €1.000 met Gouden Jubileumloterij!

Dit jaar organiseren wij de Gouden Jubileumloterij. Een actie ter gelegenheid van ons 50-jarig jubileum. We vieren dit feestje samen met alle deelnemende verenigingen. Zodra je je club hebt ingeschreven, speel je mee.

Op vier momenten dit jaar, verrassen we een deelnemer met €1.000,- extra voor de clubkas. De tweede trekking heeft inmiddels plaats gevonden. We pakten vorige week de auto en reden naar Witwarsum in het noorden van het land. Daar mocht voetbalvereniging SV Mulier, uit handen van directeur Frank Molkenboer,  de cheque in ontvangst nemen!

Een delegatie van het bestuur en de sponsorcommissie reageerde enthousiast. Ze weten nog niet exact hoe deze extra inkomsten besteed zullen worden, maar er zal gegarandeerd iets moois voor de leden mee gedaan worden.

Wil jij ook er ook met deze mooie prijs vandoor?

Er vindt nog één trekking plaats dit jaar in november. Meedoen met de Grote Clubactie kan nog steeds en eenmaal ingeschreven maak je automatisch kans op deze mooie prijs. Zorg er dus snel voor dat je vereniging staat ingeschreven voor de actie van dit jaar en dan duimen maar!