Terugblik op de winacties

Clinics, Kids-verkoopwedstrijd en Teamprijzen

Tijdens de Grote Clubactie van vorig jaar konden lotenverkopers zich inschrijven voor clinics, teamprijzen en de Kidsverkoopwedstrijd. Deden jullie leden mee?

Clinics
Uit de vele aanmeldingen hebben wij 560 lotenverkopers blij mogen maken met een sportclinic. Alle winnaars, van harte gefeliciteerd! Iedereen die zich had ingeschreven voor een clinic heeft eind december 2019 een e-mail van ons ontvangen met de uitslag. Wij blijven de winnaars per e-mail op de hoogte houden van het laatste nieuws rondom de clinics.

Kids-verkoopwedstrijd
Bijna 1.500 lotenverkopers schreven zich in voor de Kids-verkoopwedstrijd. Erg leuk! Hiervan mogen 154 verkopers zich een gelukkige winnaar noemen. Ook alle deelnemers aan de Kids-verkoopwedstrijd zijn per e-mail benaderd over de uitslag. Wij wensen alle winnaars veel plezier met hun gewonnen prijs!

Teamprijzen
Tot slot hebben wij drie gave teamprijzen weg mogen geven. Half december gingen wij langs bij Yu-Ai Judoclub uit Almere om Flynn en zijn team te verrassen met de teamprijs van Masita t.w.v. € 2.000,-. Diezelfde dag reikten wij de tweede teamprijs uit bij Gymnastiekvereniging ILO uit Lienden. Hier won Imke een eigen bioscoopzaal met haar hele team. De laatste teamprijs, een dag Bobbejaanland met het hele team, ging naar Boyd van T.A. Nimjae uit Krimpen aan de IJssel. Voor alle drie de teams was het een grote verrassing! Wij wensen hen allemaal heel veel plezier met hun prijs. Geniet ervan!

Verkoop loten en maak kans op mooie prijzen