Tips voor een succesvolle actie

Vanaf zaterdag 19 september gaat de Grote Clubactie weer van start. Om de actie zo succesvol mogelijk te laten verlopen, krijgen jullie natuurlijk het Grote Clubactiepakket. Maar we hebben ook tips en tricks die jullie daarbij kunnen helpen!

Verantwoord loten verkopen
Simpel en snel loten verkopen op een verantwoorde manier? Laat je leden dan loten verkopen op afstand door te videobellen met hun familie en vrienden of laat ze een berichtje versturen via WhatsApp of social media.

Verantwoord loten verkopen kan ook via het vernieuwde verkoopboekje waarbij de lotenkoper via een QR-code met zijn of haar eigen telefoon een lot kan kopen.

verkoop loten online aan familie
verkoop loten met je QR-code

Wees creatief
Er zijn genoeg manieren om langs de deuren te gaan en de anderhalve meter te waarborgen. Lotenverkopers kunnen bijvoorbeeld hun hockeystick, tennisracket of muziekinstrument inzetten om hun verkoopboekje daarop te leggen. Laat je leden hun persoonlijke QR-code gebruiken op een poster of t-shirt.

Laat weten wat het doel is
Wanneer je leden loten gaan verkopen in hun clubtenue, ziet men meteen van welke vereniging ze zijn. Daarnaast kunnen ze vertellen waarom zij lootjes verkopen voor hun vereniging en wat het doel is.

Lees via onderstaande button alle tips en tricks voor een succesvolle actie.