Trotse Supporter van de mooiste momenten

Onze Club gaat nooit verloren!

“Het voelt alsof we met ons team dit jaar de Champions League hebben gewonnen.”

Frank MolkenboerDirecteur

Bij jouw club sluit je vriendschappen voor het leven, ontdek je je talenten en beleef je samen met anderen onvergetelijke momenten. Voor veel Nederlanders is het verenigingsleven onmisbaar. Clubliefde is voor hen voor eeuwig. Wat gaaf als je hier een steentje aan bij mag dragen.

2022 mochten we vieren dat onze Grote Clubactie een halve eeuw oud is. Het werd een onvergetelijk jaar waarin we terug hebben gekeken naar hoe het ooit begon, hebben we vele mooie nieuwe herinneringen gemaakt en successen gevierd. Het voelt alsof we met ons team dit jaar de Champions League hebben gewonnen.

Zeker gezien de recordopbrengst met ruim 12.8 miljoen euro. Onze loterij hielp ook afgelopen jaar duizenden verenigingen hun (spaar)doelen waar te maken. Voor de extra’s die niet van de contributie betaald kunnen worden, maar die wel zorgen voor bijzondere herinneringen. Zo zijn we al 50 jaar de grootste supporter van de mooiste momenten.

“We helpen clubs jaarlijks aan een fantastisch bedrag voor de kas.”

Het kost clubs en verenigingen vaak moeite om, naast vaste inkomsten als contributie en subsidies, aan geld te komen voor extra’s zoals activiteiten of materialen. Met onze loterij en ondersteunende voorzieningen helpen we verenigingen hierbij. We helpen clubs jaarlijks aan een fantastisch bedrag voor de kas. Met onze loterij maken we voor verenigingen impact op financieel vlak.

Maar ook op sociaal en maatschappelijk vlak hebben we invloed. In algemene zin bouwen we mee aan een gezond verenigingsleven. Bovendien, we maken mooie momenten mogelijk. Voor veel verenigingen is de actie niet alleen een welkome inkomstenbron. Het is ook een promotiemiddel dat de vereniging in de spotlights zet en zelfs nieuwe leden aantrekt. Bovendien ervaren clubleden wat ze samen kunnen bereiken. Er ontstaat saamhorigheid, de jaarlijkse actie doet iets met het collectief. De Grote Clubactie versterkt het gevoel van samen. Door de jaren heen heeft de loterij bijgedragen aan de mooiste succesverhalen.

Clubliefde is voor eeuwig en onze liefde voor clubs is dat ook! Ook in 2023 staat ons Grote Clubactie team weer klaar om duizenden verenigingen te ontzorgen bij de organisatie van hun Grote Clubactie!