5.000 euro uitgereikt aan v.v. Wieldrecht

De uitreiking van de Superlot winnaar

De uitreiking heeft even op zich laten wachten maar dat maakt de prijs er niet minder om. De voetbalvereniging uit Dordrecht is dé Superlotprijswinnaar van 2020! Hiermee ontvangt de vereniging maar liefst € 5.000,- voor de club!

Goed voor de clubkas
Een welkome aanvulling voor de clubkas, aldus voorzitter Kleijn van VV Wieldrecht. “Juist in deze tijd kunnen we het geld heel goed gebruiken.” De voetbalvereniging uit Dordrecht haalde dit jaar een bedrag van € 6.542,- op. Er werden in totaal 2.764 loten verkocht waarvan 13 Superloten. Hun streefbedrag van € 2.500,- is hiermee ruimschoots overtroffen.

Steun jouw vereniging

Superlotenverkoop in 2020
Het afgelopen jaar zijn er meer Superloten verkocht dan ooit tevoren. Tijdens de Grote Clubactie 2020 zijn er maar liefst 5.410 Superloten verkocht door 1.088 verenigingen!

Superloten worden veelal verkocht aan ondernemers in de vorm van mini-sponsoring. Elk verkocht Superlot staat voor 50 loten, dit is dus direct € 120,- voor de clubkas!

Wil je meer weten hoe je Superloten kunt verkopen en of dit iets voor jullie vereniging is? Via onderstaande button lees je alles over deze verkoopmethode.