Verenigingen met de Grote Clubactie naar de Keuken Kampioen Divisie

Ruim 1.000 verenigingsleden bezoeken gratis een wedstrijd

Om verenigingen te bedanken voor hun deelname aan de Grote Clubactie hebben we dit jaar een leuke traktatie mogelijk gemaakt. Met dank aan de Keuken Kampioen hebben we voor bijna 70 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisies, wedstrijdtickets weg kunnen geven.

Vrijwilligers en leden van verenigingen door heel Nederland worden zo getrakteerd op een leuk teamuitje. Deelnemende verenigingen konden tot en met 3 oktober aangeven welke wedstrijd ze graag wilde bezoeken. Na loting hebben wij bijna alle verenigingen die zich hiervoor opgegeven hadden, blij kunnen maken met tickets. Met ieder 15 kaarten op zak, zullen zij vanaf dit weekend supporter van de mooiste momenten worden!

Ben jij een Keuken Kampioentje?

Ook voor de lotenverkopers hebben we een leuke actie. Iedereen die 20 of meer loten verkoopt, kan zich aanmelden als Keuken Kampioentje. We willen je namelijk extra in het zonnetje zetten omdat je zoveel loten voor je club verkocht hebt. Daarom bieden we je de mogelijkheid om samen met een vriend(in), je broer of zus of één van je ouders een voetbalwedstrijd in speelronde 30 of 31 van de Keuken Kampioen divisie te bezoeken. Voor meer info en inschrijven klik hier.

Samenwerking

Keuken Kampioen is één van de partners van de Grote Clubactie. Mede dankzij hen kan de Grote Clubactie haar maatschappelijke bijdrage verder uitbreiden en elk jaar een prijzenpakket samenstellen voor lotenkopers én lotenverkopers.