Verkoop jij ook een Superlot?

Er zijn nu al ruim 3.000 Superloten verkocht door heel Nederland! Dat zijn er al meer dan vorig jaar rond deze tijd. Er worden ook veel foto’s op social media gedeeld waar teams en bedrijven in het zonnetje worden gezet. Zo worden zij bedankt worden voor het kopen van een Superlot. En ook jeugdleden zijn hier fanatiek mee aan de slag gegaan dit jaar.

Super goed dat ook jullie je best doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor je vereniging! Met één Superlot verkoop je 50 normale loten, dat is direct een mooi bedrag voor jouw vereniging. Wist je dat als jij een Superlot verkoopt, jouw vereniging ook nog eens kans maakt op € 5.000,- extra voor de club?

TIP: zorg ervoor dat de koper aangeeft dat jij het Superlot hebt verkocht. Je kunt deze loten handmatig plussen, zo schiet je lotenmeter de lucht in met 50 extra verkochte loten.

Steun jouw vereniging

Laat zien hoe je loten verkoopt!

En win een Nintendo Switch

Wil jij ook nog eens kans maken op een Nintendo Switch? Maak dan een video van hoe jij (Super)loten verkoopt en plaats deze op TikTok, Instagram of Facebook met #groteclubactie. Ben jij benieuwd naar hoe anderen loten verkopen? Bekijk dan de inzendingen van dit jaar.

Steun jouw vereniging