Voetbalclub Hoogland wint € 5.000,- met verkoop Superlot

Voor voetbalvereniging Hoogland kon de dag niet meer stuk. Meneer Jan van Galen had via zijn accountantskantoor een Superlot t.w.v. € 150,- gekocht en won daarmee € 5.000,- voor deze voetbalclub. Hij kocht het Superlot van zijn neefje Viktor, die meer dan 400 loten verkocht waaronder enkele Superloten.

Een nieuw materialenhok

Het mooie bedrag was een enorme verrassing voor de voorzitter van de club. Het geld komt goed terecht. Ze gaan een nieuw materiaalhok voor de vereniging bouwen, samen met de ruim € 8.000,- opbrengst uit de Grote Clubactie.

Een feestje voor de lotenverkopers

De overhandiging vond plaats tijdens een prijsuitreiking voor alle kinderen die meer dan 30 loten hadden verkocht. In de kantine van VV Hoogland ontvingen zij een extra prijs van de club.

50 loten in 1

Onder alle deelnemende verenigingen die Superloten verkopen, wordt jaarlijks de Superlotprijs verloot. Een Superlot is een lot ter waarde van 50 gewone loten van €3,- per stuk. Op woensdag 8 december is het winnende Superlot getrokken door de notaris op het kantoor van de Grote Clubactie. Voetbalvereniging Hoogland verkocht dit jaar het winnende Superlot.

Foto: Voetbalvereniging Hoogland neemt de cheque t.w.v. € 5.000,- in ontvangst die ze ontvingen van Frank Molkenboer, directeur Grote Clubactie.