V.V. Wieldrecht uit Dordrecht wint € 5.000,-

Winnaar Superlotprijs 2020

De voetbalvereniging uit Dordrecht wint dit jaar de Superlotprijs! Hiermee ontvangt de vereniging maar liefst € 5.000,- voor de club.

Woltjer industriële dienstverlening BV, een bedrijf gevestigd in de provincie Groningen kocht dit jaar het winnende Superlot van de 250 kilometer verderop geleden Voetbalvereniging Wieldrecht uit Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Een vrijwilliger bij de vereniging verkocht het Superlot voor zijn club aan een leverancier van het bedrijf.

Extra inkomsten zijn hard nodig

Met het winnen van de hoofdprijs in de Superlottrekking mag Woltjer industriële dienstverlening BV namens de Grote Clubactie een bedrag aanbieden van € 5.000,-.
Een welkome aanvulling voor de clubkas, aldus voorzitter Kleijn van VV Wieldrecht. “Juist in deze tijd kunnen we het geld heel goed gebruiken.” De voetbalvereniging uit Dordrecht haalde dit jaar een bedrag van € 6.542,60,- op. Er werden in totaal 2.764 loten verkocht waarvan 13 Superloten. Hun streefbedrag van € 2.500,- is hiermee ruimschoots overtroffen.

Een Superlot: 50 loten in 1 keer

Een Superlot is een lot ter waarde van 50 gewone loten van €3,- per stuk. Verenigingen verkopen Superloten aan lokale ondernemers, seniorenteams en sponsors. Onder alle deelnemende verenigingen die Superloten verkopen, wordt jaarlijks het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,- verloot. Vanwege de coronacrisis zit een feest er dit jaar niet in, dus ontvangt de winnende vereniging € 5.000,- voor de club.

De trekking van het Superlot vond op woensdag 9 december 2020, onder toeziend oog van de notaris, op het kantoor van de Grote Clubactie plaats. Het verkochte winnende Superlot door Voetbalvereniging Wieldrecht kwam dit jaar daarmee als winnaar uit de bus. In 2021 ook kans maken op deze prijs? Ga komende actie aan slag met Superloten!

Meer weten over Superloten? Lees alle informatie over deze verkoopmethode en de mogelijkheden via onderstaande button.