Win warme dug-out dekens voor jouw vereniging!

Nooit meer bibberende bankspelers en teamleiders tijdens de winterperiode. Win een set dug-out dekens van Belieff met jouw clublogo erop! Meedoen kan door jouw vereniging te taggen onder ons bericht op Facebook of Instagram. De winnaar maken we bekend op 1 november 2022.

Dug-out deken

Met geïntegreerde isolerende voetenzak

De dug-out deken is van topkwaliteit en heeft een geïntegreerde isolerende voetenzak, waardoor ook de voeten van spelers lekker warm blijven. De voetenzak is zo ontworpen dat spelers er gemakkelijk in en uit kunnen stappen, om zich zo snel mogelijk klaar te maken om het veld op te gaan. De dug-out deken biedt maximale warmte voor het hele lichaam, waardoor eindeloos veel dikke lagen onhandige kleding verleden tijd zijn.

Winactie Belieff dug-out dekens 2022

Belieff is één van onze prijzenpartners. Maar liefst honderd lotenkopers die jouw vereniging steunen, maken kans op een Belieff deken cadeaubon ter waarde van € 65,-. Met deze winactie laten we ook jou het comfort van deze dug-out deken ervaren, dus doe ook mee en wie weet zitten jullie er straks ook lekker warmpjes bij!

dugoutdekens voordelen