Zo koop jij een lot

Wil jij dit jaar het Nederlandse verenigingsleven steunen? Je kan op verschillende manieren loten kopen voor een vereniging:

1. Er wordt aangebeld

Zoals altijd gaan lotenverkopers langs de deuren om loten te verkopen voor hun vereniging. Je kunt dan de QR-code op het boekje scannen, hiermee vul je de eenmalige machtiging digitaal in. Er wordt dan binnen een paar werkdagen geïncasseerd en je ontvangt je lotnummers per e-mail én op je bankafschrift.

Je kan er ook voor kiezen om aan de deur een eenmalige machtiging met pen in het verkoopboekje in te vullen. Je ontvangt je lotnummers dan ook per e-mail en de loten worden geïncasseerd, alleen dit gebeurd pas wanneer de lotenverkoper zijn of haar boekje heeft ingeleverd bij de vereniging.

Steun jouw vereniging

2. Je ontvangt een verkooplink

Leden kunnen dit jaar ook digitaal loten verkopen. Dit doen zij door een verkooplink te verspreiden via bijvoorbeeld social media of WhatsApp. Door je gegevens via de link in te vullen, wordt er binnen een paar werkdagen geïncasseerd en ontvang jij je lotnummers per mail én op je bankafschrift.

3. Koop direct een lot

Komt er niemand langs de deur of heb je geen link ontvangen? Steun dan je lokale vereniging door een lot te kopen via onderstaande button. Kies hier zelf een vereniging die je wilt steunen en selecteer eventueel een verkoper.