Doet jouw favoriete vereniging mee?

Koop een lot en steun het verenigingsleven

Verkoper gemist? Geen probleem! Heb jij nog geen vereniging kunnen steunen omdat er geen lotenverkoper is langs geweest of omdat je deze net hebt gemist? Geen probleem! Je kunt jouw vereniging steunen, tot eind november door een lot te kopen via onderstaande button.

Meer dan 5.000 verenigingen halen extra inkomsten op

Dit jaar zijn wederom meer dan 5.000 verenigingen gestart met de verkoop van loten voor hun club. Meer dan 300.000 leden zetten zich weer in voor hun club en verkopen loten aan familie, vrienden en buren. Een lot kost €3,- per stuk waarvan 80% naar de club gaat. De Grote Clubactie is al bijna 50 jaar een laagdrempelige manier om de vereniging in jouw buurt een steuntje in de rug te geven.

Verkoper gemist?

Veel leden gaan ook dit jaar weer langs de deuren om loten te verkopen voor hun vereniging. Aan de deur kan de koper dan een machtigingsformulier invullen met pen of de QR-code scannen en digitaal een lot kopen.

Zijn ze bij jou nog niet aan de deur geweest of heb je de verkopers gemist? Dan kun je ook eenvoudig online een lot kopen van jouw favoriete vereniging. Je kunt online bekijken welke verenigingen er in de buurt meedoen of direct een specifieke vereniging opzoeken.