Teller Grote Clubactie al op 2 miljoen loten!

Het verenigingsleven wordt ook dit jaar weer massaal gesteund

Wat is het mooi om te zien dat de inzet van de vele vrijwilligers en de leden van verenigingen in heel Nederland enorm wordt beloond. We zijn halverwege de actieperiode en nu al zijn er 2 miljoen loten verkocht.

Enthousiaste lotenverkopers

Persoonlijke verkooppagina’s verhogen de betrokkenheid van de leden

Ruim 300.000 lotenverkopers zetten zich weer enthousiast in voor hun club. Zoals ieder jaar gaan zij langs familie, vrienden en buurtbewoners om loten te verkopen. Dit jaar wordt er nog veel meer dan vorig jaar slim gebruik gemaakt van de online mogelijkheden om een lot te (ver)kopen.
Zo worden verkooplinkjes gedeeld via WhatsAppgroepen en komen er creatieve oproepen van leden en verenigingen op social media voorbij. Dat kopers hier positief op reageren kunnen we wel stellen met de 2 miljoen nu al op de teller.

Verkoop ook loten online

Zet met een paar klikken jullie online verkooppagina klaar

De online verkoop maakt het voor de verkopers niet alleen makkelijker maar ook leuker. Tijdens de actie kunnen verkopers die in het bezit zijn van een eigen online verkooppagina, via deze pagina, namelijk inloggen op hun eigen online omgeving. Op de online omgeving hebben zij inzicht in hun persoonlijke online lotenmeter, kunnen ze badges verdienen, hun verkoopstand in het team en vereniging zien en zijn er verschillende video’s met tips en tricks te vinden.

Steun jouw vereniging

Verkoopt jouw vereniging nog geen loten online? Ga dan nu aan de slag en behaal jullie clubdoel!
Je hebt nog tijd genoeg om online loten te verkopen.