Eerste week Grote Clubactie al 1 miljoen loten verkocht!

Online verkoop is een groot succes

24 september 2021 | De verkoop van online loten is een onnavolgbaar succes. De QR-code die op het verkoopboekje zit wordt veel gescand en de persoonlijke verkooplink wordt massaal gedeeld op social media en via WhatsApp.  De loten die via een online aankoop worden verkocht zijn direct geregistreerd. Hierdoor zien we dat er binnen een week al 1 miljoen loten zijn verkocht. Een enorm groot compliment aan een ieder die zich inzet voor zijn club. En vergeet niet dat er nog tot en met eind november loten kunnen worden gekocht. Die teller zal dus verder oplopen.

Totaal aantal loten

De eenmalige machtigingsformulieren uit de verkoopboekjes die de koper met pen invult, worden de komende weken door de vrijwilligers van de verenigingen allemaal verwerkt. Dat maakt dat we pas tegen het einde van de actie het resultaat van de totale verkoop van online en offline verkochte loten zichtbaar hebben en dan pas echt weten hoeveel het verenigingsleven heeft opgehaald. Maar dit begin na slechts één week is ongekend en belooft een fantastisch eindresultaat en bovenal een mooie aanvulling op de portemonnee van de deelnemende verenigingen.

Het enthousiasme waarmee de leden zich inzetten voor hun club betaalt zich letterlijk uit. Blijf de verkooplink massaal delen (ook een reminder naar familieleden en vrienden die nog geen lot gekocht hebben is absoluut de moeite waard). Jullie inzet is écht goud waard!

Zet ook online in!

Met de online verkoopmethode of de persoonlijke QR-code sticker op het verkoopboekje zijn leden direct in het bezit van een persoonlijke verkooppagina. Als de koper op de link klikt of de persoonlijke QR-code op het verkoopboekje scant, komt de koper direct op de persoonlijke verkooppagina van de verkoper. Handig toch?! Wil je graag meer weten over de persoonlijke verkooppagina’s voor leden?