Dit jaar verkoop je makkelijk meer loten en is het nog leuker voor je leden! Vorig jaar hebben we gezien dat verenigingen die hun leden voorzagen van een persoonlijke verkooppagina, 20% meer loten hebben verkocht.

Met de online verkoopmethode en de persoonlijke QR-code sticker op het verkoopboekje zijn leden direct in het bezit van een persoonlijke verkooppagina. Als de koper op de link klikt of de persoonlijke QR-code op het verkoopboekje scant, komt de koper direct op de persoonlijke verkooppagina van de verkoper. Handig toch?!

Motiveer je leden met Gamification

Wil jij je leden motiveren, maar vind je dit lastig? Dan kan de persoonlijke verkooppagina jou hier goed bij helpen.

Gemotiveerde en enthousiaste leden zorgen voor een hogere opbrengst

Dit jaar is loten verkopen voor jullie leden leuker en makkelijker met de persoonlijke verkooppagina! Dat dit veel voordelen oplevert heb je net kunnen lezen maar dat is niet het enige, het motiveert ook de leden. Vanaf dit jaar kunnen leden namelijk inloggen op hun persoonlijke verkooppagina. Dit verhoogt de betrokkenheid en daarmee ook de motivatie voor jullie Clubactie want er is van alles te beleven. Wanneer ze inloggen op hun eigen verkooppagina zien ze:

 1. De persoonlijke digitale lotenmeter: hiermee krijgen ze inzicht in hun eigen lotenverkoop.
 2. Ze kunnen hun eigen doel stellen: dit maakt de actie voor hun tastbaarder.
 3. Badges verdienen: vanaf het 1e verkochte lot worden ze al beloond met een badge en de uitdaging is om zoveel mogelijk badges te verdienen.
 4. Ze hebben direct toegang tot alle Grote Clubactie winacties: dit scheelt communicatie voor jou als coördinator.
 5. Ze zien hier hun tussenstand op de club en binnen het team: interne verkoopwedstrijden zijn belangrijk voor de motivatie.
 6. Dit krijgen we vaak als tip terug van succesvolle verenigingen.
 7. Korte video’s met tips & tricks voor de lotenverkoop.
 8. Ook vanuit hier kunnen ze hun verkooppagina direct delen met handige deel-buttons.
 9. Ze krijgen meldingen per e-mail wanneer ze een online lot hebben verkocht.

Tip: Betrek ook de ouders van jullie jeugdleden bij de communicatie rondom de actie. Is de ouder enthousiast? Dan nemen dit kinderen dit enthousiasme makkelijk over!

In een paar stappen klaar voor de start

Zo geef je jouw leden een persoonlijke verkooppagina

De persoonlijke verkooppagina optie is beschikbaar voor de online verkoopmethode en het verkoopboekje. Er zijn geen extra kosten aan verbonden en er zit geen limiet aan het aanmaken van persoonlijke verkooppagina’s.
Als coördinator hoef je hiervoor tijdens de actie niets te doen, je kunt namelijk alles voor de start al klaarzetten.

Log in op ‘Mijn Grote Clubactie‘ en:

Laat meer zien...

 1. Bepaal jullie verkoopmethodes
  Bestel je verkoopboekjes en/of zet de online verkooppagina klaar.
 2. Voeg leden toe aan de actie
  Upload je ledenlijst bij ‘Deelnemende leden’ met onze Excel-voorbeeldlijst. Het uploaden van de ledenlijst is dit jaar vernieuwd en nog eenvoudiger. Bekijk hier de instructievideo.
 3. Geef leden toegang via het verkoopboekje > print de persoonlijke QR-code sticker
  Na het uploaden van je ledenlijst kun je eenvoudig met 1 klik op de knop alle leden selecteren en op ‘QR-codes printen’ klikken. Leg van tevoren de gratis meegeleverde stickervellen in je printer en plak ze op de verkoopboekjes. Bekijk hier hoe de gamification werkt.
 4. Geef leden toegang via de online verkoopmethode > zet de mail naar leden klaar
  Na het uploaden van je ledenlijst kun je bij ‘Online verkoop’ een e-mail klaarzetten voor je leden. Ze krijgen dan, op jouw ingestelde datum, een e-mail met de link van hun persoonlijke verkooppagina. Bekijk hier de instructievideo hoe je de persoonlijke pagina’s klaar zet.
 5. Inlogcode persoonlijke pagina voor leden
  De inlogcode voor de persoonlijke pagina vinden jouw leden op hun eigen QR-code sticker die je op de verkoopboekjes plakt of in de e-mail die ze via jullie vereniging ontvangen. Is iemand zijn/haar inlogcode kwijt? Deze staan ook vermeld bij ‘Deelnemende leden’ achter de naam van de verkoper.