Dit jaar verkoop je makkelijk meer loten en is het nog leuker voor je leden! Vorig jaar verkochten verenigingen die hun leden voorzagen van een persoonlijke verkooppagina 20% meer loten. Van 100 verkochte loten zijn dit er dus al 20 extra dankzij deze feature.

Met de online verkoopmethode en de persoonlijke QR-code sticker op het verkoopboekje zijn leden direct in het bezit van een persoonlijke verkooppagina. Als de koper op de link klikt of de persoonlijke QR-code op het verkoopboekje scant, komt de koper direct op de persoonlijke verkooppagina van de verkoper. Super handig.

Motiveer je leden met een persoonlijke omgeving

Met de persoonlijke verkooppagina motiveer je jouw leden nóg meer om de schouders eronder te zetten. Het wordt eenvoudiger én leuker om loten te verkopen.

Gemotiveerde en enthousiaste leden zorgen voor een hogere opbrengst

Dit jaar is loten verkopen voor jullie leden leuker en makkelijker met de persoonlijke verkooppagina! Naast alle voordelen, motiveert het de leden ook. Vanaf dit jaar kunnen leden namelijk inloggen op hun persoonlijke verkooppagina. Dit verhoogt betrokkenheid en daarmee ook motivatie voor jullie Clubactie, want er is van alles te beleven. Wanneer ze inloggen op hun eigen verkooppagina zien ze:

 1. De persoonlijke digitale lotenmeter: hiermee krijgen ze inzicht in hun eigen lotenverkoop.
 2. Ze kunnen hun eigen doel stellen: dit maakt de actie tastbaarder.
 3. Badges verdienen: vanaf het 1e verkochte lot worden ze al beloond met een badge. De uitdaging is om zoveel mogelijk badges te verdienen.
 4. Ze hebben direct toegang tot alle Grote Clubactie winacties: dit scheelt communicatie voor jou als coördinator.
 5. Ze zien hier hun tussenstand op de club en binnen het team: interne verkoopwedstrijden zijn belangrijk voor motivatie. Dit krijgen we vaak als tip terug van succesvolle verenigingen.
 6. Korte video’s met tips & tricks voor de lotenverkoop.
 7. Ook vanuit hier kunnen ze hun verkooppagina direct delen met handige deel-buttons.
 8. Ze krijgen meldingen per e-mail wanneer ze een online lot hebben verkocht.

Tip: Betrek ook de ouders van jullie jeugdleden bij de communicatie rondom de actie. Is de ouder enthousiast? Dan nemen dit kinderen dit enthousiasme makkelijk over!

In een paar stappen klaar voor de start

Zo geef je jouw leden een persoonlijke verkooppagina

De persoonlijke verkooppagina optie is beschikbaar voor de online verkoopmethode en het verkoopboekje. Er zijn geen extra kosten aan verbonden en er zit geen limiet aan het aanmaken van persoonlijke verkooppagina’s.
Als coördinator hoef je hiervoor tijdens de actie niets te doen, je kunt namelijk alles voor de start al klaarzetten.

Log in op ‘Mijn Grote Clubactie‘ en:

Laat meer zien...

 1. Bepaal jullie verkoopmethodes
  Bestel je verkoopboekjes en/of zet de online verkooppagina klaar.
 2. Voeg leden toe aan de actie
  Upload je ledenlijst bij ‘Deelnemende leden’ met onze Excel-voorbeeldlijst. Het uploaden van de ledenlijst is dit jaar vernieuwd en nog eenvoudiger. Bekijk hier de instructievideo.
 3. Geef leden toegang via het verkoopboekje > print de persoonlijke QR-code sticker
  Na het uploaden van je ledenlijst klik je eenvoudig op de knop ‘alle leden selecteren’ en op ‘QR-codes printen’ klikken. Leg van tevoren de gratis meegeleverde stickervellen in je printer en plak ze op de verkoopboekjes. Bekijk hier hoe de persoonlijke verkooppagina werkt.
 4. Geef leden toegang via de online verkoopmethode > zet de mail naar leden klaar
  Na het uploaden van je ledenlijst kun je bij ‘Online verkoop’ een e-mail klaarzetten voor je leden. Ze krijgen dan, op jouw ingestelde datum, een e-mail met de link van hun persoonlijke verkooppagina. Bekijk hier de instructievideo hoe je de persoonlijke pagina’s klaar zet.
 5. Inlogcode persoonlijke pagina voor leden
  De inlogcode voor de persoonlijke pagina vinden jouw leden op hun eigen QR-code sticker, die je op de verkoopboekjes plakt of in de e-mail die ze via jullie vereniging ontvangen. Is iemand zijn/haar inlogcode kwijt? Deze staan ook vermeld bij ‘Deelnemende leden’ achter de naam van de verkoper.