Dit jaar verkoop je makkelijk meer loten en is het nog leuker voor je leden! Vorig jaar hebben we gezien dat verenigingen die hun leden voorzagen van een persoonlijke verkooppagina, 20% meer loten hebben verkocht.

Met de online verkoopmethode en de persoonlijke QR-code sticker op het verkoopboekje zijn leden direct in het bezit van een persoonlijke verkooppagina. Als de koper op de link klikt of de persoonlijke QR-code op het verkoopboekje scant, komt de koper direct op de persoonlijke verkooppagina van de verkoper. Handig toch?!

Motiveer je leden met Gamification

Wil jij je leden motiveren, maar vind je dit lastig? Dan kan de persoonlijke verkooppagina jou hier goed bij helpen.

Gemotiveerde en enthousiaste leden zorgen voor een hogere opbrengst

Dit jaar is loten verkopen voor jullie leden leuker en makkelijker met de persoonlijke verkooppagina! Dat dit veel voordelen oplevert heb je net kunnen lezen maar dat is niet het enige, het motiveert ook de leden. Vanaf dit jaar kunnen leden namelijk inloggen op hun persoonlijke verkooppagina. Dit verhoogt de betrokkenheid en daarmee ook de motivatie voor jullie Clubactie want er is van alles te beleven. Wanneer ze inloggen op hun eigen verkooppagina zien ze:

  1. De persoonlijke digitale lotenmeter: hiermee krijgen ze inzicht in hun eigen lotenverkoop.
  2. Ze kunnen hun eigen doel stellen: dit maakt de actie voor hun tastbaarder.
  3. Badges verdienen: vanaf het 1e verkochte lot worden ze al beloond met een badge en de uitdaging is om zoveel mogelijk badges te verdienen.
  4. Ze hebben direct toegang tot alle Grote Clubactie winacties: dit scheelt communicatie voor jou als coördinator.
  5. Ze zien hier hun tussenstand op de club en binnen het team: interne verkoopwedstrijden zijn belangrijk voor de motivatie.
  6. Dit krijgen we vaak als tip terug van succesvolle verenigingen.
  7. Korte video’s met tips & tricks voor de lotenverkoop.
  8. Ook vanuit hier kunnen ze hun verkooppagina direct delen met handige deel-buttons.
  9. Ze krijgen meldingen per e-mail wanneer ze een online lot hebben verkocht.

Tip: Betrek ook de ouders van jullie jeugdleden bij de communicatie rondom de actie. Is de ouder enthousiast? Dan nemen dit kinderen dit enthousiasme makkelijk over!

Al klaar voor de start?

Op 8 september is het verkoopmateriaal geleverd. Wil je weten wat je allemaal kunt doen voordat jullie starten, doorloop dan eens de klaar-voor-de-startfolder. Hierin staan alle stappen voor een perfecte voorbereiding nog eens benoemd en zie je direct wat er nieuw is.

Heb je nog geen keuze kunnen maken welke verkoopmethodes jullie gaan inzetten of wil je graag meer informatie? Bekijk dan onze webinars terug, hierin vertellen we je in 30 minuten hoe het werkt en wat er nieuw is.

Direct van start met het uploaden van jullie ledenlijst, het klaarzetten de verkooppagina etc. Log dan in via ‘Mijn Grote Clubactie’ en ga aan de slag. TIP: Bekijk ook de handige instructiefilmpjes waar we alles nog eens stap voor stap uitleggen.

Top 3 veelgestelde vragen:

1. Wat kost deelname aan de Grote Clubactie?

2. Gegevens van leden uploaden, hoe gaan jullie met de privacy van om?

3. Hoe bepaal ik welke verkoopmethodes wij het beste kunnen inzetten en hoeveel ik moet bestellen?