GEZOCHT: Hoofdprijswinnaar in Zeeland!

Wie claimt de € 100.000 euro?

Woon je in Zeeland en heb je een lot gekocht?

Ligt het lot bij jou in de kast? Of in het dashboard van je auto en ben je het misschien vergeten? Of weet je dat je opa of oma één of meerdere loten heeft gekocht van de Grote Clubactie? Vraag ze dan om hun loten te checken!

De trekking vond plaats op 6 december en iedereen kon vanaf 7 december zijn of haar loten checken. De winnaar van de hoofdprijs heeft zich nog niet gemeld. Daarom zijn we zelf ook een zoektocht begonnen. We hebben een oproep geplaatst op onze social kanalen en al meer dan 55.000 mensen hebben het bericht gezien, maar nog steeds heeft de hoofdprijswinnaar zich niet gemeld.

Wie claimt de € 100.000 euro?
Papieren lot AVC Aardenburg

Zelf zijn we natuurlijk ook gaan speuren en we kwamen erachter dat het een papieren lot betreft. Dit lot is verkocht door voetbalvereniging AVC Aardenburg. Omdat het een papieren lot is, hebben ook wij geen persoonlijke gegevens van de koper. Erg spannend! Het betreft papieren lotnummer 0164966. Wie verkocht het lot en misschien nog wel belangrijker, wie kocht dit lot?

De ton die niemand won (2016)

Wist je dat de hoofdprijs van € 100.000 in 2016 niet werd geclaimd? Het werd de ton die niemand won. Zou het dit jaar weer zover komen?