Volleybalclub Servia wint Superlotprijs van € 5.000,-

Volleybalclub Servia uit Vianen wint de Superlotprijs ter waarde van € 5.000,-. Mevrouw Verburg, eigenaresse van adviesbureau De Gele Libel kocht dit Superlot en mocht de prijs aan de volleybalclub overhandigen.

Superlot-trekking 2022

Onder iedereen die een superlot heeft gekocht vindt ieder jaar een trekking plaats. Deze prijs werd verloot onder bijna 6.000 deelnemers. De koper van het lot, mag namens de Grote Clubactie € 5.000 euro overhandigen aan de club waarvan zij het Superlot hebben gekocht.

Winnaar Superlot € 5.000,-

Zelf speelster bij de club

Mevrouw Verburg volleybalt zelf fanatiek bij Volleybalclub Servia en vertelde: “Ik heb altijd gezegd dat ik een Superlot zou kopen voor de club wanneer ik een eigen bedrijf heb. Vorig jaar werd dit werkelijkheid en kocht ik daadwerkelijk een Superlot.”

Ze reikte de prijs samen uit met Bente. Bente verkocht het Superlot aan mevrouw Verburg. Tijdens de uitreiking werd de prijs overhandigd aan de voorzitter van de club, met daarbij de melding dat het geld naar een clubfeest mocht gaan. De feestcommissie van Servia stapte direct naar voren en gaven aan dat ze er een spetterend clubfeest van gingen maken!