Hoofdprijs Grote Clubactie valt in Zevenhuizen

Dit jaar werd er een recordopbrengst behaalt van ruim 10,7 miljoen euro. Er gingen zo’n 350.000 lotenverkopers op pad om loten te verkopen voor hun vereniging, samen verkochte ze bijna 3,6 miljoen loten. Julian Kalfsbeek zette zich in voor zijn vereniging v.v. Zevenhuizen, hij verkocht onder andere loten aan zijn opa en oma, zoals ieder jaar. Dit jaar verkocht hij het winnende lot.

Hoofdprijs kwam als grote verrassing

De hoofdprijs van de Grote Clubactie 2021 is gewonnen door mevrouw Kalfsbeek uit Zevenhuizen (provincie Groningen). Zij werd thuis verrast door de Grote Clubactie met een cheque t.w.v. € 100.000,-. Kleinzoon Julian verkocht het winnende lot en was daarom ook bij dit bijzondere moment aanwezig.

De prijs kwam voor de familie Kalfsbeek als een hele grote verrassing: ‘Dat meen je niet. Dit is fantastisch!’. Ze kopen ieder jaar loten van Julian en van hun andere kleinzoons die allemaal bij voetbalvereniging Zevenhuizen sporten. ‘Je koopt een lot voor het goede doel, voor de sport.’ De voetbalclub verkocht in totaal 760 loten en haalde daarmee € 2.280,- op, waarvan 80% naar de club gaat.