Inwoonster IJmuiden wint keukencheque t.w.v. € 10.000,-

Met een opbrengst van 10.7 miljoen euro verbreekt de Grote Clubactie dit jaar weer een record. 350.000 leden van 5.267 verenigingen verkochten samen bijna 3,6 miljoen loten. Een van deze lotenverkopers is Jayden van atletiekvereniging Suomi. Hij verkocht dit jaar het lot waar de Keuken Kampioen cheque op is gevallen.

Keuken Kampioen cheque uitgereikt

De derde prijs van de Grote Clubactie, een Keuken Kampioen cheque t.w.v. € 10.000,-, is uitgereikt aan Daniëlle van Stein uit IJmuiden. Thuis werd ze verrast door de Grote Clubactie met een grote cheque en een bos bloemen. Daniëlle kocht het winnende lot van de 14-jarige Djayden van atletiekvereniging Suomi uit Santpoort-Noord tijdens een verjaardag.

Ook een succesvolle Grote Clubactie voor AV Suomi

De atletiekvereniging doet al jaren mee aan de Grote Clubactie. Dit jaar verkochten ze 944 loten (maar liefst 376 loten meer dan vorig jaar) en haalden daarmee € 2.832,- op, waarvan 80% naar de club gaat. Met dit bedrag worden nieuwe trainingsmaterialen voor de jeugd aangeschaft.

Steun jouw vereniging

Foto: Mevrouw Van Stein (rechts) met de cheque en bloemen, lotenverkoper Djayden en Marijke Soeter, communicatie coördinator bij de Grote Clubactie.