Houd de motivatie hoog met deze tips!

De Grote Clubactie is in volle gang. Honderdduizenden leden gaan langs de (digitale) deur voor hun cluppie. Loten verkopen kan nog een poos. Merk je dat de motivatie daalt om loten te verkopen? Of wil je de motivatie gewoon lekker hoog houden? Maak dan gebruik van onderstaande tips.

 • Deel jullie tussenstand

  Door tussenstanden te delen, informeer je jouw leden over jullie Grote Clubactie. Je doet dit eenvoudig via Mijn Grote Clubactie. Ga naar ‘Statistieken’ en klik op de knop ‘Deel deze statistieken’. We zien veel verenigingen die dit plaatsen op hun website of social media. Dit zorgt voor betrokkenheid en leuke reacties van ouders en andere betrokkenen.

 • Stel je spaardoel bij

  Gaan jullie als een speer en is het doel al ruimschoots gehaald? Of was het oorspronkelijke spaardoel erg ambitieus? In beide gevallen kun je kijken of je het spaardoel kan bijstellen. Dit doe je eenvoudig in Mijn Grote Clubactie bij ‘Clubgegevens’.

 • Deel winacties met je leden

  Leden kunnen natuurlijk leuke dingen winnen. Zo is er de Club-fluencer winactie, de Kids-verkoopwedstrijd en de Grote Clubactie Medaille die ze bij 25 lootjes ontvangen. Daarnaast organiseren veel clubs zelf winacties voor hun leden. Bijvoorbeeld een zakje snoep of fruit bij 5 of 10 verkochte loten.

 • Superlot verkocht? Zet de koper in het zonnetje

  Heeft 1 van jouw leden een Superlot verkocht aan een bedrijf of een seniorenteam? Zet ze dan samen op de foto en deel het op social media! Jullie Superlot-verkooppagina vind je in Mijn Grote Clubactie bij ‘clubgegevens’. De link kan je ook eenvoudig via whatsapp met iemand delen.

 • Hang de lotenmeter op

  Hebben jullie ook een lotenmeter in jullie clubhuis, kantine of kleedkamer hangen? Superleuk om bij te houden hoeveel loten er al zijn verkocht én iedereen kan zien hoe dichtbij jullie al bij jullie clubdoel zijn!