Startweek van de Grote Clubactie is ongekend succes!

Het zal je niet zijn ontgaan. Afgelopen zaterdag, 23 september, gingen ruim 5500 verenigingen van start met de Grote Clubactie. Een toename in het aantal deelnemende clubs t.o.v. vorig jaar en ook nu melden nog dagelijks verenigingen zich aan voor deelname. Geen probleem, meedoen kan nog steeds!

Lokale steun voor het verenigingsleven
Van voetbal tot scouting, van gymnastiek tot atletiek en van fanfare tot badmintonvereniging. Voor €3,- per lot steunen mensen een club bij hen in de buurt. Maar liefst 80% hiervan is direct voor de clubkas. Met de opbrengsten worden mooie clubdoelen gerealiseerd zoals het organiseren van een jeugdkamp, het aanschaffen van nieuwe trainingsmaterialen of het vieren van een jubileum.

Van klop-klop naar WhatsApp en TikTok
De Grote Clubactie is de charme van honderdduizenden trotse jeugdleden die in hun clubtenue langs de deuren gaan. Zijn ze bij jou al aan de deur geweest?Niet fysiek, dan wellicht aan de digitale deur, want met één klik op de tablet of smartphone bereiken ze tegenwoordig ook ooms en tantes door het hele land.

Hoogst uitkerende loterij
De Grote Clubactie kent het hoogste uitkeringspercentage van alle loterijen in Nederland. Daarnaast steun je met het kopen van loten niet alleen de vereniging, maar maak je zelf ook nog kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van € 100.000,-.

Wij zijn ontzettend trots op al die verkopers die vol enthousiasme voor hun club op pad gaan.  We wensen ze dan ook nog veel succes en plezier hiermee. En uiteraard is een bedankje aan de kopers ook op zijn plek! Door de aankoop van een lot steunen zij de lokale vereniging en helpen ze de club hun spaardoelen te realiseren.

Op naar de tweede week van de Clubactie!