Inschrijven leden voor verkoopwedstrijden is nog makkelijker geworden

Dit jaar is er de mogelijkheid om meerdere leden tegelijkertijd in te schrijven voor de verkoopwedstrijden van de Grote Clubactie. Ben jij de Grote Clubactie coördinator binnen jouw vereniging? Dan kun je eenvoudig gebruikmaken van het inschrijfformulier bij de winacties in de ‘Mijn Grote Clubactie’-omgeving.

In dit Excel-overzicht geef je meerdere leden tegelijk op voor de Kids-verkoopwedstrijd en/of teamprijs. Na het invullen van de verenigingsgegevens vul je de gegevens in van de lotenverkopers met natuurlijk het aantal verkochte loten. Heb je het document ingevuld? Stuur het dan naar info@clubactie.nl o.v.v. Winacties 2021 .

Kids-verkoopwedstrijd

Verkopen jullie leden 40 of meer loten? Dan kunnen ze meedoen aan de Kids-verkoopwedstrijd. Met hun deelname maken ze kans op de hoofdprijs: een Nintendo Switch met hun favoriete spel! Daarnaast zijn er ook nog andere leuke prijzen te winnen zoals een fiets, entreekaartjes voor Bobbejaanland en Slagharen of vrij jumpen bij Jump XL of Jumpsquare.

Steun jouw vereniging

Teamprijs

Dit jaar worden er meerdere prijzen weggegeven voor de bestverkopende teams! Wanneer een team meer dan 100 loten verkoopt, kunnen zij zich opgeven voor deze wedstrijd. Zo maken zij dit jaar kans op een Masita cheque t.w.v. € 2.000, – of misschien winnen ze wel een van de drie fotoshoots?