Ontdek je eigen verkooppagina

Verdien badges, bekijk je eigen lotenmeter, doe mee met winacties en nog veel meer!

Verkoop jij ook loten tijdens de Grote Clubactie en heeft jouw vereniging je een persoonlijke verkooppagina gegeven? Dan kun je ook inloggen op jouw eigen pagina! Je ziet dan je eigen online lotenmeter, verdient badges, bekijkt tussenstanden en je kunt meedoen met leuke winacties. 

Volg je eigen lotenmeter
Vul eerst in hoeveel loten jij wilt gaan verkopen, wat is jouw persoonlijke doel? Je kunt je lotendoel ook aanpassen en hoger zetten tijdens de actie.

Elk online verkocht lot wordt direct toegevoegd, je ziet jouw lotenmeter vollopen. Hebben mensen ook met pen een formulier ingevuld in jouw boekje? Klik dan op het plusje en zo zie je deze loten ook terug in je lotenmeter.

Verdien badges
Wanneer je je eerste lot hebt verkocht, is ook je eerste badge al binnen! Er zijn 8 verschillende badges. Wanneer je een doel bereikt hebt, krijgt de badge een kleurtje. Dat kan door zoveel mogelijk loten te verkopen maar ook door bijvoorbeeld je pagina online te delen.

Tussenstanden
Sta je al in de top 3 van beste lotenverkopers van je team? Bekijk de tussenstand binnen jouw team en van je vereniging.

Winacties
De Grote Clubactie organiseert een aantal winacties waar jij aan mee kunt doen! Je ziet ze op je eigen pagina terug en kunt ook vanuit hier eenvoudig meedoen.

Heb je geen inlogcode of ben je hem kwijt? Vraag deze dan op bij je vereniging.