Hoe verkoop jij loten?

De ‘hoe verkoop jij loten actie’ was een groot succes. Tijdens de Grote Clubactie werden er heel veel creatieve en leuke filmpjes gedeeld op social media. Zelfs meer dan 1.000! Van al deze lotenverkopers die hun video hadden gedeeld kwam Jim als winnaar uit de bus. Hij wint hiermee een Nintendo Switch mét favoriete spel naar keuze.

Winnaar ‘Hoe verkoop je loten’ actie!

De winnaar Jim heeft alles over voor zijn cluppie! Jim van Neptunus-Schiebroek wint met zijn video de ‘Hoe verkoop je loten’ actie! Hij verkocht in totaal 77 loten voor zijn voetbalclub. De video heeft hem enorm geholpen met de verkoop van de lootjes.

Clubliefde

In het programma clubliefde staat in elke aflevering een jeugd-amateursporter en zijn of haar sportvereniging centraal. Het programma gaat langs bij verschillende clubs die zijn opgegeven door jeugdleden, die een wens hebben voor hun club. Denk bijvoorbeeld aan nieuw materiaal, het renoveren van een vervallen kleedruimte of het opknappen van de kantine.

Meer ruimte nodig

In deze aflevering vraagt Yhemmairo van de Spijkenisse Scouts hulp om een portacabin te kunnen aanschaffen voor zijn club. Hun huidige kleedkamer is te klein. Dus een extra ruimte is hard nodig. De ambassadeurs van de Grote Clubactie, Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen, gaan met de jeugdleden aan de slag. Ze geven de jonge mannen tips over hoe je veel geld inzamelt. Daarnaast krijgen de mannen een training over hoe je het best een lot verkoopt tijdens de Grote Clubactie. Daarna mogen ze meteen zelf de straat op om loten te verkopen!

Nieuwe kleedkamers

In deze aflevering vraagt Thomas van voetbalvereniging Rijsoord hulp om geld op te halen voor nieuwe kleedkamers met meer ruimte en douches. De ambassadeurs van de Grote Clubactie, Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen, gaan met de jeugdleden aan de slag. Ze geven de jongens tips over hoe je het best een Superlot verkoopt tijdens de Grote Clubactie. Die mogen daarna zelf langs bedrijven gaan om Superloten te verkopen

Op jeugdkamp

In deze aflevering vraagt Wessel van voetbalvereniging SEP, hulp om geld op te halen voor het jaarlijkse jeugdkamp. Vorig jaar werd het jeugdkamp een stuk duurder voor een nieuwe locatie. Dit wil Wessel dit jaar voorkomen. De ambassadeurs van de Grote Clubactie, Jochem van Gelder en Stan van den dobbelsteen, gaan met de jeugdleden aan de slag. Ze geven de mannen een training hoe je veel loten verkoopt tijdens de Grote Clubactie. Daarna mogen ze meteen de straat op om loten te verkopen!