Volg jij ons al op Instagram en TikTok?!

Volg ons op Instagram en TikTok! Zo kom je alles te weten over de prijzen die jij als verkoper kunt winnen, hoe andere verkopers aan de slag gaan met loten verkopen en de beste tips en tricks!

Hoe verkoop jij loten?

Deel je video op Instagram, Facebook en/of TikTok met #groteclubactie

Verkoop je dit jaar loten voor jouw vereniging? Dan zijn wij nieuwsgierig hoe jij dit doet!
Dit jaar is er niet alleen met de Kids-verkoopwedstrijd een Nintendo Switch te winnen maar ook met de “hoe verkoop jij loten?” actie!

Onze 1e tiktok dankzij ZHC!

@grote_clubactie

Onze 1e tiktok dankzij de meiden van ZHC!#g#roteclubactie #s#port #h#ockey #c#lub

♬ origineel geluid – grote_clubactie

Doe jij mee met onze win-actie?

@grote_clubactie

Doe jij mee met onze winactie in het verkoopboekje? ##tiktok ##clubactie ##foryourpage ##win ##nintendoswitch

♬ Wipe It Down – BMW KENNY

Yes! De verkoopboekjes zijn ontvangen!

@grote_clubactieYes! De meeste verenigingen hebben de verkoopboekjes ontvangen! ##clubactie ##groteclubactie ##foryourpage

♬ Make Some TikTok – TikTok

Clubliefde

In het programma clubliefde staat in elke aflevering een jeugd-amateursporter en zijn of haar sportvereniging centraal. Het programma gaat langs bij verschillende clubs die zijn opgegeven door jeugdleden, die een wens hebben voor hun club. Denk bijvoorbeeld aan nieuw materiaal, het renoveren van een vervallen kleedruimte of het opknappen van de kantine.

Meer ruimte nodig

In deze aflevering vraagt Yhemmairo van de Spijkenisse Scouts hulp om een portacabin te kunnen aanschaffen voor zijn club. Hun huidige kleedkamer is te klein. Dus een extra ruimte is hard nodig. De ambassadeurs van de Grote Clubactie, Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen, gaan met de jeugdleden aan de slag. Ze geven de jonge mannen tips over hoe je veel geld inzamelt. Daarnaast krijgen de mannen een training over hoe je het best een lot verkoopt tijdens de Grote Clubactie. Daarna mogen ze meteen zelf de straat op om loten te verkopen!

Nieuwe kleedkamers

In deze aflevering vraagt Thomas van voetbalvereniging Rijsoord hulp om geld op te halen voor nieuwe kleedkamers met meer ruimte en douches. De ambassadeurs van de Grote Clubactie, Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen, gaan met de jeugdleden aan de slag. Ze geven de jongens tips over hoe je het best een Superlot verkoopt tijdens de Grote Clubactie. Die mogen daarna zelf langs bedrijven gaan om Superloten te verkopen

Op jeugdkamp

In deze aflevering vraagt Wessel van voetbalvereniging SEP, hulp om geld op te halen voor het jaarlijkse jeugdkamp. Vorig jaar werd het jeugdkamp een stuk duurder voor een nieuwe locatie. Dit wil Wessel dit jaar voorkomen. De ambassadeurs van de Grote Clubactie, Jochem van Gelder en Stan van den dobbelsteen, gaan met de jeugdleden aan de slag. Ze geven de mannen een training hoe je veel loten verkoopt tijdens de Grote Clubactie. Daarna mogen ze meteen de straat op om loten te verkopen!