Nieuw! Superlot voorbeeldbrief

Verkoop nog meer Superloten

Vorig jaar werd er een record aantal Superloten verkocht en ook dit jaar gaan veel verenigingen weer aan de slag met de verkoop van Superloten. Wist je dat je met één Superlot 50 loten ineen verkoopt? Een Superlot is ideaal om te verkopen aan seniorenteams binnen de vereniging (zo dragen ook zij hun steentje bij) en aan bedrijven als een mooie vorm van mini-sponsoring.

TIP

Gaat jouw vereniging vanaf zaterdag 18 september ook Superloten verkopen? En kunnen jullie een steuntje in de rug gebruiken? Maak dan gebruik van de voorbeeldbrief voor Superloten. Deze voorbeeldbrief kan verstuurd worden naar potentiële Superlot kopers. De brief bevat alle informatie die een koper nodig heeft om een Superlot te kopen en jullie vereniging te steunen. Het voordeel hiervan is dat jullie zelf geen begeleidende/wervende brief hoeven op te stellen.

Webinar: Aan de slag met Superloten

Bekijk het gratis webinar

Wil je nog meer informatie over hoe jouw vereniging Superloten kan inzetten? Bekijk dan ons webinar! In ons webinar delen we een aantal handige tips en kan jij of iemand anders van je vereniging meteen aan de slag:

  • Hoe werkt een Superlot
  • Wat levert het op
  • Hoe verkoop je Superloten
  • Aan wie verkoop je ze