Papieren loten

Direct de opbrengst binnen

Verkoopmethode papieren loten

Verkoop papieren loten en ontvang direct de opbrengst!

De papieren loten worden vooraf door de vereniging voor € 0,60 per stuk ingekocht bij de Grote Clubactie. Lotenkopers betalen contant € 3,- en krijgen een papieren lot. Per lot levert dit € 2,40 op voor de club.

Verantwoord papieren loten verkopen tijdens de coronacrisis
Gaan jullie ook in september geld ophalen voor jullie vereniging? Met het overzichtverantwoord loten verkopen kan jouw vereniging vanaf zaterdag 19 september op een verantwoorde manier loten verkopen en daarmee extra geld ophalen voor de club.

Voordelen papieren lot

    • Als club ontvang je direct het geld
    • Iedereen kan papieren loten verkopen
    • Geen administratie achteraf

Meer informatie voor jullie vergadering?

Combineer meerdere verkoopmethodes

Ga voor een hoge opbrengst en combineer meerdere verkoopmethodes. We bieden verschillende methodes aan om loten te verkopen waarbij altijd 80% naar jullie clubkas gaat. Kies daarom de methode die het beste bij jullie vereniging past.
Beter nog! Zet meerdere methodes in voor een hogere opbrengst

Papieren lot

Lianne Sanders

Clubcoördinator Budovereniging De Hechte Band

“Wij combineren verkoopmethodes en verkopen zowel papieren loten, loten via het verkoopboekje als Superloten”

Opbrengst: € 7.000,-

Recordverkoop voor Budovereniging De Hechte Band

Voor Budovereniging De Hechte Band uit Mierlo is het geen vraag of ze jaarlijks meedoen met de Grote Clubactie. Zij nemen traditiegetrouw deel. Afgelopen jaar was niet zomaar een jaar: de club heeft een nieuw persoonlijk record bereikt! Bijna 3.000 loten werden verkocht en daarmee is er een bedrag van bijna € 9.000,- opgehaald door de club. Hiervan gaat 80% direct naar de vereniging. Wat is het geheim achter het nieuwe record van Budovereniging De Hechte Band?

Meer Superloten verkocht
Volgens clubcoördinator Lianne Sanders zat de extra winst hem dit jaar vooral in de gestegen verkoop van Superloten. “Wij prijzen ons met enkele enthousiaste ouders met een eigen bedrijf, die door de koop van een Superlot hun waardering voor de club willen uitspreken”. De succesvolle verkoop van Superloten plaatste Lianne telkens op hun website en socialmediakanalen: “Dit zorgt voor een wow-effect”.

De opbrengst is mooi besteed
Voor de budovereniging met circa 670 leden is de Grote Clubactie van groot belang. Lianne: “Zonder deze inkomsten is het een stuk lastiger om extra dingen te kunnen kopen”. Tijdens de Grote Clubactie van 2019 had De Hechte Band een duidelijk doel voor ogen. Van de opbrengst wilde de vereniging graag een grote, nieuwe judomat en een werppop aanschaffen en dat is inmiddels gelukt. Het was voor DHB even spannend of ze hun streefdoel van 2.500 loten ging halen, maar uiteindelijk gingen zij hier overheen.

Goede start
Tijdens de start van de Grote Clubactie is de budovereniging ook afgelopen jaar weer enkele uurtjes met een groepje op pad geweest om loten te verkopen. De gezamenlijke groepsverkoop werd afgesloten in de dojo met frietjes. In de periode daarna zijn de leden van De Hechte Band zelf nog actief aan de slag gegaan om de opbrengst te verhogen. De budovereniging combineerde verschillende verkoopmethodes. Zowel papieren loten, loten via het verkoopboekje, als Superloten werden verkocht.

Succes
Wat volgens de clubcoördinator het geheim achter een geslaagde Grote Clubactie is, is vooral positief in de actie staan en laten zien dat je erin gelooft dat je samen meer kunt bereiken. Lianne: “Het is belangrijk dat je het succes samen viert en zichtbaar maakt wat je bereikt hebt”. Om het succes te vieren, worden bij Budovereniging De Hechte Band de beste drie verkopers beloond met een mooie prijs. Daarnaast wordt er voor verkopers die 20 loten of meer hebben verkocht een ‘lotenverkopersuitstapje’ georganiseerd en ontvangen verkopers met 8-19 loten een waardebon, die te besteden is aan clubartikelen.