Op bezoek bij de Nijkerkse Crossclub

“Wij doen de 50e editie wéér mee!”

Nijkerkse Crossclub
Nijkerk

Sandy van de Craats
Coördinator Grote Clubactie

Online & Verkoopboekjes
Opbrengst 2023 €  1.471,20

De eerste keer Grote Clubactie

De Nijkerkse Cross Club (NCC Nijkerk) bestaat dit jaar 40 jaar en heeft het afgelopen jaar voor het eerst meegedaan aan de Grote Clubactie. Clubcoördinator Sandy van de Craats organiseerde de Grote Clubactie al eens voor een hockeyvereniging en mede door haar positieve ervaring daar, organiseert ze nu de actie bij NCC Nijkerk. De opbrengsten komen goed terecht bij de kleine BMX vereniging. Na het succes van afgelopen editie hebben ze nu al besloten om de volgende Clubactie weer mee te doen.

Een pannenkoekenparty als bedankje

De leden van NCC Nijkerk stonden te popelen om loten te verkopen voor hun club. Niet alleen om zoveel mogelijk geld op te halen, maar ook om onderling te strijden om de beste lotenverkoper. De acties van de Grote Clubactie helpen bij de motivatie, maar vooral het eigen prijzenpakket was een groot succes en zorgde ervoor dat de leden echt hun best deden. De combinatie van de extra inkomsten die zijn binnengehaald én de inzet van de leden maakt dat deze club heel enthousiast terugblikt op de actie. Binnenkort is er een pannenkoekenparty om de verkopende leden extra te bedanken voor hun inzet. Door zo’n activiteit op te tuigen zullen ze komende actie ook weer vanaf de start van de actie met veel energie op pad gaan om opnieuw loten te verkopen.

Minder werk voor de clubcoördinator

Doordat loten tegenwoordig ook online kunnen worden verkocht, merkt Sandy dat het organiseren van de actie veel vlotter gaat. Al die loten staan namelijk direct geregistreerd en hoeven niet meer handmatig ingevoerd te worden. Daarnaast heb je tijdens de actie continu inzicht in hoeveel loten er al zijn verkocht. Een win-win situatie dus. De combinatie van verkoopboekjes met een persoonlijke verkooppagina maakt volgens deze club dus echt het verschil.

Wil jouw vereniging ook meedoen met de 50e editie van de Grote Clubactie? Schrijf je dan nu alvast in en maak dit jaar kans op extra inkomsten voor je club. Met je deelname aan de actie doe je namelijk automatisch mee aan onze Jubileum Loterij. Lees hierover meer op de inschrijfpagina.